2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دخترم اون زمان کولیکز میدادم.خوب بود ولی بازم گریه هاشو داشت.طبیعیه.تاب دادنش ننو خیلی میتونه کمک بکنه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند
کولیک ایز عالیه

نوزاد من ۴ هفته اس امروز مدفوع نکرد همش خودشو فشار میده بنظرتون چیکارش کنم گناه داره خیلی درد کشید امروز😢😢😢😢😢

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
نوزاد من ۴ هفته اس امروز مدفوع نکرد همش خودشو فشار میده بنظرتون چیکارش کنم گناه داره خیلی درد کشید ا ...

چه قطره ای برا کولیک میدی گلم؟؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
نوزاد من ۴ هفته اس امروز مدفوع نکرد همش خودشو فشار میده بنظرتون چیکارش کنم گناه داره خیلی درد کشید ا ...

باید ببریش دکتر ۴ هفته خیلیه تا ۳ روز اگ مدفوع نکنه عیبی نداره ولی ۴ هفته زیاد

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

چه قطره ای برا کولیک میدی گلم؟؟

میگم زیر دو ماه هیچی نباس بدی فعلا 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

گریپ میکسچر هست 

کولیک ایز

ولی یه راه سنتی هست ازاون بیشتر نتیجه گرفتیم

کمی خرما کوبیدیم تو روغن خیلی کم گرم کردیم.خیلی کم ها.جوری که فقط گرما بده.بعد پهنش کردیم روشکم نوزاد گذاشتیم پلاستیک گذاشتیم روش و قنداقش کردیم.اصلا بچه بعدازاون همه گریه جوری خوابید انگار سالهاست نخوابیده

دردم از یار است و درمان نیز هم
باید ببریش دکتر ۴ هفته خیلیه تا ۳ روز اگ مدفوع نکنه عیبی نداره ولی ۴ هفته زیاد

گفتم سنش ۴ هفته اس گلم

2810