2777
2789

زن یکی از بستگان نزدیک ما با یکی از این معرفای ازدواج در ارتباطه

هرزگاهی گیر میده به من که این خانوم دنبال دختر میگرده واسه یه پسر و گیر میده به من که حالا یه بار ببینش و اینا

چند ماه پیش زنگ زد بهم که یه پسری هست فلان شغلو داره و مامانش فلانه و باباش بیساره و اینا

بعد آخر سر در اومد گفت البته قدش بلنده ولی من به اون خانوم معرف گفتم شرایط قد تو رو که مثل قبلیا نشه بیان ببیننت و بعد بگن قدت کوتاه بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو عزیزم من نخوام شما خواستگار بیاری کی رو باید ببینم !!!!!

خیلی اذیتم کرده خیلییییی

هربار زنگ میزد از پسرای معمولی یا داغون با آب و تاب میگفت

بعد میگفت البته تو قدت کوتاهه و اینا

از اون روز تا الان مریض شدم از فکر قدم

ببینید من خودم ناراحت بودم یخاطر قدمولی از اون روز به عنوان یه عیب بزرگ شده و حالم از خودم به هم میخ ...

والا تا جایی ک من میدونم قد کوتاه برای دختر عیب بزرگی نیست اصلا، این خانمم چرت و پرت میگه توجه نکن بهش 

والا تا جایی ک من میدونم قد کوتاه برای دختر عیب بزرگی نیست اصلا، این خانمم چرت و پرت میگه توجه نکن ب ...

امروزم پا شد اومد خونمون داشت امار سرکار رفتنمو میگرفت

منم چند وقته بیکار شدم خودم داغونم. اینم هی شلوغش کرد که عه چرا نمیری (توی دلش عروسی بود) و دیگه از هم پاشیدم با کنار هم گذاشتن رفتاراش

خیلی اذیتم کرده خیلیییییهربار زنگ میزد از پسرای معمولی یا داغون با آب و تاب میگفتبعد میگفت البته تو ...

نه عزیزم تو چرا اعتماد به نفستو از دست میدی !!!

تو اصلا نباید حرفاشو بخودت بگیری 

میدونی عزیزم ایشون خودشون یه حسادتی درونشون هست ک میخوان شما رو اینجوری اذیت کنن. 

شما اصلا توجه نکن .

دفعه ی دگه زنگ زد 

بهشون بگو 

من قدم کوتاهه وبزن زیر خنده و بگو شما سعی کنید دختر قد بلند پیدا کنید ...

واقعا کار این آدم ها خنده داره 

غصه نداره 

چون خیلی ضعف ها درونشون هست و میخوان اینجوری تخلیه بشن

امروزم پا شد اومد خونمون داشت امار سرکار رفتنمو میگرفتمنم چند وقته بیکار شدم خودم داغونم. اینم هی شل ...

چرا به مامانت نمیگی تر بزنه بهش؟ 

ولکن بابا این زنیکه روانیو

عاشق آدم درست بشو بعد ازدواج کن

نه عزیزم تو چرا اعتماد به نفستو از دست میدی !!!تو اصلا نباید حرفاشو بخودت بگیری میدونی عزیزم ایشون خ ...

دقیقا همینه

یه شغل عالی داشتم

اون موقع خودشو زده بود به اون راه

حالا که از دستش دادم امروز اومده نشسته میپرسه چرا و چی شد و اینا و آتیش زد به دلم

دقیقا همینهیه شغل عالی داشتماون موقع خودشو زده بود به اون راهحالا که از دستش دادم امروز اومده نشسته ...

این آدم های سمی رو از زندگیتون حذف کنید 

بذار زندگیت همیشه برای همه مبهم باشه 

چه کار میکنی و چون و چرای کاراتوبرای هیچکس توضیح نده .‌‌

حتی اگه ازت پرسیدن 

بگو صلاح خدا بود 

و بحثو با همین حرف جمع کن . 

این آدم های سمی رو از زندگیتون حذف کنید بذار زندگیت همیشه برای همه مبهم باشه چه کار میکنی و چون و چر ...

چقدر راهنماییتون دقیق و درسته.

حالا با این بندی که آب دادم چیکار کنم به نظرتون؟ 😔