2777
2789
عنوان

شوهرمو فرستادم زرشک پلو بخره هنوز نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد واجب بود مگه دحتر 

رستوران یازده می بندن

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

گناه داره بنده خدا

نصف شبی کدوم رستورانی بازه یا غذا داره اخه😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
گناه داره بنده خدانصف شبی کدوم رستورانی بازه یا غذا داره اخه😐

با دوستاش رفتن دارن میگیردن 

اونام خیلی بیکارن خب میتونستن قبول نکنن 

از خداشونه فرستادمشون بیرون 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم برا شوهرت سوخت 

چه میکنه با هوسهای وقت و بی وقت بارداری شما 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

این داستان واقعیه (جدی میگم ): 

یکی از دوستای مامانم شوهرش ۳۰ سال پیش میره کباب بخره هنوز برنگشته ؛زنش بعد از کلی گشتن و ... ازش طلاق غیابی گرفت (طرف مفقود شد)

حالا اینکه تصادف کرد مرد یا هر چی خدا میدونه

مراقب باش شوهرت برای یه غذا مفقود نشه 

این داستان واقعیه (جدی میگم ): یکی از دوستای مامانم شوهرش ۳۰ سال پیش میره کباب بخره هنوز برنگشته ؛زن ...

جنایی شد🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

کجا میخاد بره آخه همین دور و بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نصف شب فرستادیش دنبال زرشک پلو؟ 

باردارم باشی بنده خدا رو باید اینطوری اذیت کنی؟

میشه برای حل مشکلاتمون، خوشبختی ، موفقیت و عاقبت به خیری خودم و خانوادم سه تا صلوات بفرستی ؟🥰 عاقبت بخیر بشی قشنگم❤

نصف شب فرستادیش دنبال زرشک پلو؟ باردارم باشی بنده خدا رو باید اینطوری اذیت کنی؟

آره میتونست قبول نکنه 

همین الان دست پر اومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810