2777
2789
عنوان

شده انقد بدبخت و بیکس باشی ک

89 بازدید | 14 پست

شده بخای با مادرت درد دل کنی و از مشکلاتت و کسایی ک ناراحتت کردن بگی ولی منصرف شی چون میدونی قراره خوشحال بشه بگه دیدی گفتم؟ دیدی حرف من درست بود و با خواهر بزرگترت بهت بخندن؟

ی مادر هیچ وقت خوشحال نمیشه شاید از ناراحتی میخنده درکل سعی کن با دوست صمیمی چیری درد دل کنی خانواه واسه درددل خوب نیس

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
ی مادر هیچ وقت خوشحال نمیشه شاید از ناراحتی میخنده درکل سعی کن با دوست صمیمی چیری درد دل کنی خانواه ...

مامان من خوشحال میشه،از بچگی هرکاری ماخاستم بکنم میگفت پشیمون میشی

از بچگی ازم متنفر بود

از ی بچه کوچیک

وقتی بهم میگن چرا با مامانت حرف نمیزنی: 🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مامان من خوشحال میشه،از بچگی هرکاری ماخاستم بکنم میگفت پشیمون میشیاز بچگی ازم متنفر بوداز ی بچه کوچی ...

درکت می کنم و می دونم که درست میگی چون مادر خودم هم میشه گفت اینطوری بود

خیلی ها که مادر و خانواده خوب داشتن باورشون نمیشه ولی من باور می کنم

بعضی مادر ها سبیه هر چیزی هستن جز مادر

وقتی میگن چرا ب غریله ها انقد زود اعتماد میکنی و سفره دلتو برا همه باز میکنی چون اگ نکنمم میترکم:)

وقتی مامانم بهم میگه براچی مثه روانیا با خودت حرف میزنی🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
باز خوبه مامان ت قبلا گفته ک فلان کار اشتباهه یا انجامش نده برا من انگار باهام هووعع هرچی هم از سختی ...

برا اشتباهاتم نمیگفت ک کلا هرکاری ،هرکاری میخاستم بکنم ،میدید انجام یکاری خوشحالم میکنه از دماغم میاورد کلا دوس داره همش بدبخت و گریان باشم 

2809