2777
2789
عنوان

چرا پسر های پولداری که قیافشون هم خوبه از پلنگ ها خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 82 پست
اونام طرفدارای خودشونو دارن نمیشه واسه همه یه نسخه پیچیداوناییم که میبینی هزارتا عمل جراحی دارن سه م ...

آره درسته اینم هست 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ازدواج نیست فاب و رل بازی ، طولانی ترین رابطشونم بترکونی 5 ماه بیشتر نی

نه عزیزم پس ندیدی 

اتفاقا ازدواج هم میکنن خیلی لاکچری و باعزت و احترام 😅😅😅

الان اکثر ورزشکارا خواننده ها بازیگرا دارن با همین بلاگر و پلنگا ازدواج میکنن بچه هم دارن 

دوست و آشنا هم هر چی میبینم همینطوره چقدم ازدواج‌های خوبی دارن 

دیگه گذشت اون دورانی که میگفتن دختر ساده آفتاب مهتاب ندیده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنبال پلنگ ها نمیرن دنبال دختری میرن که به خودش اهمیت میده

پلنگا آدمایی نیستن که به خودشون اهمیت بدن، اونا به نظر دیگران راحع به چهره شون اهمیت میدن

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
امضام

بزار یه جور دیگه بگم...

ببین پسر ها جنسی‌شون رفته بالا در حد هول بودن فقط میخوان فلان کار رو بکنن و وقتی پول دار میشن دنبال دختر که پایه هست میرن و دخترای پلنگ بیشترشون دافن دنبال رابطه طولانی هستم و وقتی پلنگ میبینن زود میندازند قفس...چون دیگه نیازی نیست دختر بگرده پلنگ ها معلومه...

البته همه پسر ها اینجوری نیستن 90 درصدشون اینجوریه...

نه عزیزم پس ندیدی اتفاقا ازدواج هم میکنن خیلی لاکچری و باعزت و احترام 😅😅😅الان اکثر ورزشکارا خوانن ...

منم همینو دیدم که گفتم 

ولی اخه مگه همه دخترای نچرال آفتاب مهتاب ندیده هستن 

یا همه دخترای پولدار عملی ان 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
یکی هست آدم خوبی هم هست پولداره و دختر پلنگ رو ترجیح داده خیلی ساله که بهش وفاداره (به نظر نمیاد با ...

پلنگ رو ترجیح نداده عزیزم پلنگه با بدن و خوش گذرونی کشوندتش آخرشم شکار شده ، این یه تاکتیکه دخترای پلنگ دنبال عشق و عاشقی نیستن پسرام میگن چه عالی ولی آخرش پسره تو چنگشون میوفته چون پسرا برده شهوتشونن

پلنگ رو ترجیح نداده عزیزم پلنگه با بدن و خوش گذرونی کشوندتش آخرشم شکار شده ، این یه تاکتیکه دخترای پ ...

درسته

ممنون از نظرتون 

منم همینو دیدم که گفتم ولی اخه مگه همه دخترای نچرال آفتاب مهتاب ندیده هستن یا همه دخترای پولدار عملی ...

دیگه هر زمانه ای فرق می‌کنه سلیقه ها 

دوره ی من دهه شصتی پسرا یه سلیقه ای داشتن و الان سلیقشون متفاوت شده و مطمعن باش چند سال دیگه بازم سلیقه ها با الان فرق می‌کنه 

حالا نمیگم دخترا خودشونو پلنگ کنن عجیب غریب کنن ولی بد نیست به خودشون و تیپشون روابط عمومیشون برسن و در صورت امکان از نظر مالی هم مستقل بشن 

نه عزیزم پس ندیدی اتفاقا ازدواج هم میکنن خیلی لاکچری و باعزت و احترام 😅😅😅الان اکثر ورزشکارا خوانن ...

درسته حرف شما ولی اگر یکسری پشت صحنه های این بلاگرا رو ببینی متوجه میشی همش کشکه و فقطو فقط برای جذب فالور 

باهم ازدواج میکنن بعد میبینی هر کدوم دوست جنس مخالف دارن با دوستاشون عشق و حال میکنن ، ازدواج یا شوهر برای اونا معنی خاصی نداره دوست عزیز ، من یکسری هاشونو میشناسم ازدواج کردن و زندگی نمیکنن همه چی خیلی خر تو خره 

اتفاقا من زیاد دیدم ازدواجم میکننانگار دوره این جمله هم گذشته( که پسرا واسه دوستی میرن سمت پلنگ و وا ...

دقیقا 

درسته حرف شما ولی اگر یکسری پشت صحنه های این بلاگرا رو ببینی متوجه میشی همش کشکه و فقطو فقط برای جذب ...

همشونم اینطوری نیستن 

ازدواج موفق هم بینشون زیاد هست 

ببین اصلا سلیقه ها متفاوت شده 

من به استارتر هم گفتم مثلا دوران من دهه شصتی سلیقه ها برا ازدواج کاملا متفاوت بود از الان 

ممکنه چند سال دیگه خیلی تغییر کنه ...الان خب بخوایم یا نخوایم سلیقه پسرا و دخترا برا ازدواج خیلی متفاوت شده