2777
2789
عنوان

تازه طبیعی زایمان کردم ی سوال دارم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 107 پست
اسی منم یه مرده زایی داشتم هعی خیلی سخت بود هنوز که هنوزه به فکرشم بازم گذشت و خدا یه فرشته بهم داد ...

اره قرار نیست بچه مرده بدنیا اومد مشگل پیش بیاد ادم نباید خودشو ناراحت کنه

ببین زن ها موقع زایمان خونریزی دارن اگه بچه شیر بدن رحم زود جمع میشه به حالت طبیعی نرمال درمیاد اگه ...

باشه عزیزم ممنون پس یکم دیگه صبر میکنم دعا کن برام عادی باشه 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عدس یک روز خیس کن اندازه دویست وپنجاه. گرم بعد بذار خشک بشه بریز ماهیتابه بدون روغن تفت بده هیچ ...

باشه عدس سبز یاقرمز؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
چند روز بعد زایمانت خونریزیت تمام شد

۷ روز 

بعدش در حد یکی دوقطره کوچیک میومد ک نوار نمیزاشتم 

اما الان ۴ روزه دوباره شروع شده 

باشه عزیزم ممنون پس یکم دیگه صبر میکنم دعا کن برام عادی باشه

دعا میکنم برات امیدوارم حالت خوب بشه حال دلت هم خوب و اروم بشه بعد یک پسر تپل با یک دختر خوشگل دوقلو بهت بده که جنس بچه ها کامل بشه راحت بشی نیاز به بارداری دیگه نداشته باشی

سلام عزیزم بچه اولت بود؟ خیلی خوشحالم ک باز بارداری بی خطری داشته الان برای بچه سوم حامله ایی ؟ دارو ...

بعد ۶ ماه باردار شدم  . زایمانمم طبیعی بود خیلی سخت بود. اره بارداری سوممه. اره بچه ی اولم بود .  خونم غلیظ بود جفت جدا شده بود فشارم رفته بود بالا 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا میکنم برات امیدوارم حالت خوب بشه حال دلت هم خوب و اروم بشه بعد یک پسر تپل با یک دختر خوشگل دوقلو ...

فدات بشم 

ممنون ک برام وقت گذاشتی 

ببخش خیلی سوال پرسیدم 

اره قرار نیست بچه مرده بدنیا اومد مشگل پیش بیاد ادم نباید خودشو ناراحت کنه

میدونی بچه ی اولم بود سیسمونی چیده بودم خیلی سخت بود اما گذشت   شاید یه حکمتی توش بود 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم ممنون ک برام وقت گذاشتی ببخش خیلی سوال پرسیدم

نه عزیزم خوب کردی اتفاقا انقدر دلم تنگ شده بود برای این روزها که مشتری هام حتی دوازده شب بعضی وقتی زنگ میزدن میپرسیدن مجبور میشدم درباز کنم جنس بدم‌اگه کاری داشتی بپرس رودروایسی نکن

خوب پس مهم نیست اون خونریزی که قطع شده بی موقع الان لخته های اونه ناراحت نباش

باشه ممنون  

از خدا برات بهترینارو میخوام

میدونی بچه ی اولم بود سیسمونی چیده بودم خیلی سخت بود اما گذشت شاید یه حکمتی توش بود

منم بچه 9 ماه رو دکترها کشتن که من زنده بمونم دختر بود اینش خیلی بد بود بیشتر غز دوساعت بچه مرده کنارم گذاشته بودن حالم بد کرد یک مدت افسرده شدم

نه عزیزم خوب کردی اتفاقا انقدر دلم تنگ شده بود برای این روزها که مشتری هام حتی دوازده شب بعضی وقتی ز ...

قربون مهربونیت 

حتما

2810