2777
2789

وقتی میشینم یا میخوابم مقعدم درد میکنه  چیکار کنم خوب شه ۲۷ روزع زایمان کردم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پدر من دراومد 

بعد ازدستشویی تا چند ساعت درد داشتم

خیلی بد بود 

بعد مدتی خوب شد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
زایمان طبیعی همینجوری الکی میگن درد ندارع باید استراحت کنی زیاد

من اولی رو طبیعی آوردم دومی سزارین

الکی میگن طبیعی بهتره؛سزارین خییییلی بهتر بود 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببخشید میپرسم شکمت سفت شده؟زایمان سختی داشتی؟

سلام بله عزیزم شکمم سفت شده ب حالت قبل برگشته اما هنوز وقت میخواد 

در مورد درش چی بگم عزیزم  ۱ روز کلن درد پریودی داشتم ۵ ساعتش درد شدید بود و بچه  زوری برای دنیا اومدن نداشت( چون توشکمم مرده بود و کمکی برای دنیا اومد نمیکرد دخترم ۳۰ هفتش بود فداش شم ) اونو۵ ساعتو  اذیت شدم  

کلن مرد زایی خیلی سخته 

بچه زنده باشه زور میکنه دردش کمتره عزیزم انشاالله ک اگهدبارداری زایمان راحت و بچه سالمی بغل بگیری

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نمیدونم مبارک باشه

فدات عزیزم من مرده زایی داشتم اصلا دلم خوش نیست 

من اولی رو طبیعی آوردم دومی سزارینالکی میگن طبیعی بهتره؛سزارین خییییلی بهتر بود

بله طبیعی ۲ روز درد داری معلوم نیست بچه بیاد بیرون یانه 

عمل راحت میاد بیرون دیگه

وای ببخشید شرمندتون شدمچقدر سخت چقدر غم انگیز

دشمنت  عزیزم 

سلام بله عزیزم شکمم سفت شده ب حالت قبل برگشته اما هنوز وقت میخواد در مورد درش چی بگم عزیزم ۱ روز کل ...

عزیزم اره منم بچه مرده بدنیا اوردم البته دکترا بخاطر خودم که زنده بمونم اونو تو شکمم کشتن حالا ولش کن منو.شما هموروئید گرفتین بخاطر زایمان سخت که داشتین حتما حتما مواظب باشید شکمتون سفت کار نکنه الو خیس کن با خاک شیر شب اینارو خیس کن صبح ناشتا بخور یک چندماه مواظب باش چون تازه پیش اومده خوب میشی ولی مواظب باش هموروئید وحشتناکه بیشتر نشه دکتر برو دکتر زنان

اسی سعی کن هیچوقت شکمت سفت نشه 

من الانشم اگه شکمم سفت بشه باز همون‌طور میشم البته باشدت کمتر

عزیزم اره منم بچه مرده بدنیا اوردم البته دکترا بخاطر خودم که زنده بمونم اونو تو شکمم کشتن حالا ولش ک ...

یک دنیا ممنون 

اسی سعی کن هیچوقت شکمت سفت نشه من الانشم اگه شکمم سفت بشه باز همون‌طور میشم البته باشدت کمتر

خونریزیم دوباره بعداز ۲۵ روز شدید شده طبیعیه یانه 

اگه میدونی بگو چیکار کنم نمیخوام دوباره دکترا دست کاریم کنن میترسم  ۴ روزه اینجوریه

2810