2777
2789
عنوان

مامان های دو قلو دار واقعا چه جوری زنده اید

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 49 پست
چه نامرد چه جوری دلش اومده بیچاره دخترش... خدا شما و خانواده ت رو حفظ کنه انقدر مهربون و به فکرین

ممنون عزیزم

چندتا خواهرن فقط به فکر دکو پزو خودشه

میگه شوهر کردید چیکار من دارید من به خودمو و شوهرم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره در عوض خانواده خودش نهمخصوصا مادرشونسر بچه داداشم به مادرم گفت نوه خودتونه تو با عروست بمون بیما ...

شماهاخوبین.مادرشوهرمن بودآبروبرام نمیذاشت وپاشون قطع میکرد

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
هفت ماه تازه عزیزم 🤣🤣

خدا حفظش کنه

پسر منم 11 ماهشه. تا وقتی بتونه 4 دست و پا بره واقعا روانی شده بودم. همش گریه میکرد و جیغ میزد که بغلش کنیم. خداروشکر از وقتی 4 دست و پا میره دیگه هرجا دلش بخواد خودش میره، جیغ نمیزنه 😅

تنبل دیر 4 دست و پا رفت. اگه زودتر میرفت زودتر راحت میشدم. 10 ماه و 14 روزش بود شروع کرد

حالا شما خوبی من یه دختر دارم دو قلو هم باردارم الان

اتفاقا بهتره دوقلوهات با اون مشغول میشن من هر موقع خواهرزادم میاد اینجا دوقلوهام باهاش بازی میکنن حتی وقتی هم که نوزاد بودن فقط نگاش میکردن آروم میشدن😄

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا حفظش کنهپسر منم 11 ماهشه. تا وقتی بتونه 4 دست و پا بره واقعا روانی شده بودم. همش گریه میکرد و جی ...

چن ماهگی راه رفت گلم؟من یکی از بچه هام یه سالشه فقط سینه خیزمیره🥲

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چن ماهگی راه رفت گلم؟من یکی از بچه هام یه سالشه فقط سینه خیزمیره🥲

راه نه همون چهار دس و پا منظورمه

شماهاخوبین.مادرشوهرمن بودآبروبرام نمیذاشت وپاشون قطع میکرد

نه بخدا 

ی چی بگم شاید باورتون نشه

ولی همین عروس خانواده شو اوایل به ماها ترجیح میداد 

الان کم کم بهتر شده بعد ۱۸ سال زندگی

من بچه مدرسه ی بودم عروس ما شد 

مادرم بعد زایمان حتی لباس های خونیشو شست

مادرمم کم ادمی نیست 

مدرس علوم قرانی تدریس میکنه سخنرانی داره همیشه