2777
2789
عنوان

همسایمون دریل میزنه بریم در خونشون اعتراض😭

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست

اسی صبح تو تاپیکت بودم همه کاربرا حق رو به همسایه تون دادن که مردم ۷ صبح باید کارشونو شروع کنن دیدم همه حمله کردن بهت که شما دیر بیدار میشی الان برعکس همه از شما دفاع میکنن من امروز مثل شما حرص میخوردم ولی کاربرا از اونا دفاع میکردن الان کاربرا حق رو به شما میدن بخاطر همینه میگن هیچکی دیگری رو درک نمیکنه تا جاش نباشه منم از این سروصداها خیلی دیدم تا اینکه از آپارتمان  فرار کردم روانی شدم از دست سروصدای همسایه ها

عزیزم تو یه هفته با دریل چیکار میکنن واقعا جای سوال هست ؟؟ اگه به گفتن و عمل کردن ایشون بود که حتما به حرف همسایه ها گوش داده بود . فقط بنظرم اگه میتونی یه مدت ، خونه نباش اگه میتونی برو خونه ی مادرت یا مادر شوهرت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی تو آپارتمان چقدر مضخرفه. آدم اختیار خونه ی خودشو هم نداره. شما هم تقصیری نداریا اما خوب اونام حتما کار دارن دیگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم تو یه هفته با دریل چیکار میکنن واقعا جای سوال هست ؟؟ اگه به گفتن و عمل کردن ایشون بود که حتما ...

عزیزم نمی‌دونم نمیتونم منکه من الان مادرم اومده پیشم بمونه تو دوران بارداری 

عزیزم نمی‌دونم نمیتونم منکه من الان مادرم اومده پیشم بمونه تو دوران بارداری

ان شا..‌به سلامتی فارغ بشی . دیگه اونوقت باید تحمل بکنی چاره نیست زیاد توجه نکن و سعی کن بی‌تفاوت بشی والا بیشترتوجه بکنی به اصطلاح رو مغزت راه می‌ره و  سردرد میگیری .‌

@niniyar_5 سلام نی نی یار میشه منو تعلیق صورتی کنید ؟ ۳ ساعته هست درسته ؟

سلام نه یک روزه هست

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
یعنی تا فردا شب میشه ؟ نیم روزه ندارید ؟

نه

میتونم با دمپایی دنبالتون کنم برید تا سه ساعت انلاین نشید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
🤣🤣🤣🤣🤣همین کارو باید بکنید میشه تعلیق صورتی بکنید منو

کاش داشتیم باید بگم بذارن   سایت صورتی چرا تعلیق صورتی نداره

2810