2777
2789
عنوان

مادرشوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 36 پست
عین نه ماه بارداری رو رفتم خونه بابام خونه مادرشوهر نرفتم گفتم نمیتونم بیام با شوهرمم همون اول اتمام ...

خونه خودم شهر دیگس اما شغل خراب مونده شوهرم تو شهریه که مارشوهر بیشعورم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مادرشوهرت گفتی شرایطتت رو؟

میگه منم باردار بودم اون زمان صحرا میرفتم هزار کار میکردم بلند شو ناز نکن فیلم بازی نکن😐البته وقتی شوهرم میاد حرفی نمیزنه از سیاستش منم که اعتراض میکنم شوهرم میگه مادرم کو که اذیتت میکنه

میگه منم باردار بودم اون زمان صحرا میرفتم هزار کار میکردم بلند شو ناز نکن فیلم بازی نکن😐البته وقتی ...

متاسفانه قدیمی ها بدن ورزیده خودشون رو با امروزی ها مقایسه مبکنن . الان نصف بارداری ها پر خطرن .

شما فکر سلامت خودت و بچه ات باش، یا برگرد خونت ، یا هیچ کاری نکن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سعی کن یه جای اینکه مشکلاتتو به شوهرت بگی خودت حل کنی چون از شوهر آبی گرم نمیشه...مثلا وقتی میگه غذا بپز بگو من باردارم و شرایط آشپزی ندارم و قبول نکن... اون نمیتونه زورت کنه اگه نخای 

وقتی ام چیزی میگه جواب نده و با سیاست رفتار کن

وقتی ببینه حرفاش برات مهم نیست کم میکنه نیش و کنایه شو 

البته که در شرایط خاص جوابش رو بده ولی جوری که انگار با پنبه سر ببری 

وقتی ماسکتو می‌کشید پایین میگفتی اگر ژل بزنم دلیلی نداره بخوام قایمش کنم چون دوست داشتم زدم 

خلاصه که مشکلاتت رو خودت باید محکم باشی و حل کنی 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

خونشون نرو به شوهرتم بگو اگه دوست نداری تو هم خونه ما نیا تا این ۹ ماه تموم شه....

بعدم اگه مادر شوهرت زنگ زد گفت بیا خونمون بگو بارداریم پرخطره نمیتونم زیاد بیام باید مراقب بچم باشم

دو بار بگی دیگه نمیگه

الان که خودش رفته بیرون...بگو وقتی از خونه مامانت برگشتیم لباسم لکه داشت الانم عوض کردم نمیدونستم وگ ...

شوهرم گفت قرصاتو بخور هیچیت نیست زنگ بزن دکترت یه سر سوزنم نگران نشد گفت توامروز سرپا نموندی گفتم وقتی تو بودی اره نموندم اما قبل اومدنت دوساعت تو اشپزخونه بودم کار براش پیش اومد رفت و اومد همون تایم منو گذاشت تو اشپزخونه گفتم گفته اعصاب خرابی هم نباید داشته باشی ولی من داشتم خب گفت هیچیت نیست

2810