2777
2789
عنوان

ماهانه چقد خرج خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست
مبلغایی ک اینجا خرج شخصی میکنن خرج خونه بعضیاس تو واقعیت

همووووونو بگوووو 

من به واسطه شرایطی که الان دارم پولدار زیاد میبینم. خودم پولدار نیستما فقط میبینم 

زیاد خرج تیپ و ظاهرشون نمیکنن تا جایی که دیدم 

دیگه فوقش یه ناخن یه مژه یه رنگ مو یه فیلر 

سر جمع ماهی یک میلیون میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همووووونو بگوووو من به واسطه شرایطی که الان دارم پولدار زیاد میبینم. خودم پولدار نیستما فقط میبینم ز ...

رنگ مو به تنهایی ۷ ۸ تمنه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهانه فکر نکنم جز ابرو‌برداشتن برم آرایشگاه

ضد آفتاب مرتب میزنم هرموقع تموم بشه میخرم حالا ماسک مو اینا هم هست ولی ماهانه نیست خریدش

خرجی ندارم ماهانه واحب باشه 

لباس هم مگه هرماه ادم‌میخره

سرکار میرم 

۵تومن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

فک کنم فقط باهاش به دادو اینو اون میرسم. کلی ام قرض گرفتن ندادن اعصابم خورده موقعی که درخواست میکن ...

حقوق منم ۲۰ تومنه ولی به مولا اگه یه قرون ته جیبم پیدا بشه😕😂😂 اینا میگن ۵ ۶ میلیون میدن به ارایشگرا شاخ درمیارم 

منم هر چی دارم قسط میدم پاک پاکم بدون ریالی پول

فک کنم فقط باهاش به دادو اینو اون میرسم. کلی ام قرض گرفتن ندادن اعصابم خورده موقعی که درخواست میکن ...

عزیزم لازم نیست هر ماه دلت برای کسی بسوزه

همیشه اولویت اول خودت باش درسته شاید اوناها هم نداشته باشن ولی طوری ک میگی الان خودتم چیزی نداری

چرا خرج خودت نکنی ک جایی ک میری خجالت بکشی؟ 

حتما این ماه کلی ب خودت برس❤️

اکانت دست۱۰_۱۲نفره😌💜
2810