2777
2789
عنوان

خواهشا نژادپرستی و قوم پرستی رو کنار بذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نژاد پرستم برای افغانی ها ولی بعضی از قومیت های خودمون که نمیخوام بگم خودشون رو از اینجا جدا میدو ...

افغانستان هم تا همین دویست سیصد سال پیش مال ایران بود. 

ولی ایران هتل نیست که راحت بیان اینجا و از همه ی امکانات ما استفاده کنن. 

به نظرم کشور باید چند تا نخبه هاشون رو نگه داره و بقیه شون رو برگردونه کشوره خودشون. 

اونها هم ادمن و مورد احترام ولی تو کشور خودشون 

دقیقا حتی اگه زن شوهر داری خیانت کنه به نظرم قانون باید بندازتش زندان بابته خیانتش ولی نه اینکه بکشن ...

من قتل رو اصلا تایید نمیکنم ولی خب کار اونها هم اصلا درست نیست زن متاهل و بچه دار این کارو بکنه  .هرکسی باید آبروی خودشو حفظ کنه وقتی بدونی عاقبت چیه باید  جدی بگیرند 

من قتل رو اصلا تایید نمیکنم ولی خب کار اونها هم اصلا درست نیست زن متاهل و بچه دار این کارو بکنه .هر ...

معلومه که درست نیست. 

هر زن و هر مردی باید شعور وفاداری رو داشته باشه. 

حبس ابد از قتل هم بدتره براشون به نظرم. 

شاید حداقل تو اون حبس ادم شدن توبه کردن. 

ولی بمیرن دردی دوا نمیشه 

نه گلم اهوازه عرب نشین

اها. اونجا هم اره زیاده ولی مناطق کرد نشین خیلی آمارش بالاتره. بیچاره دخترایی که قربونی تعصب مسخره ی کسایی میشن که خودشونو مالک زن میدونن

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

من تا الان ندیدم دختر مجرد کشته بشه به هیچ وجه تعصب روی زن شوهر داره که خیانت کنه .

اونم اشتباهه. وظیفه قانونه که مجازات تعیین کنه. نه مردی که بخاطر ۵۰ گرم اضافه ‌ای که داره به خودش اجازه میده ناموسشو‌بکشه

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

اونم اشتباهه. وظیفه قانونه که مجازات تعیین کنه. نه مردی که بخاطر ۵۰ گرم اضافه ‌ای که داره به خودش اج ...

گفتم که اکثرا حتی مردی که با زنه باشه هم میکشن و دیه شو میدن .اینطور مردها حقشونه برای اینکه نباید سراغ زن متاهل برن و این کارشون یعنی توهین به شوهر و خانواده و بچهای اون خانمس .و اینکه حرمتاشونو شکسته 

اونم اشتباهه. وظیفه قانونه که مجازات تعیین کنه. نه مردی که بخاطر ۵۰ گرم اضافه ‌ای که داره به خودش اج ...

اگر هم مرده فرار کنه و نتونن بکشن از طایفه اش  یه پولی زیادی میگیرن بعنوان جریمه .بزرگا می‌شینن و هر مبلغی بخان باید بدن 

بعد بچیزی جالب چند نفر میشناسم توی نون شبشون موندن سه تا زن گرفته توی یک خونه .یکی هم دوتا زن توی یک ...

این خوبه من یکی میشناسم اقایی باجه دار مادرش فوت کرده پدر اقا دیشب یه دختر ۱۸ ساله عقد کرده پدر این اقا ۵۶ سالش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2810