2777
2789
عنوان

حالم بده خواهشا زخم زبون نزنید

163 بازدید | 21 پست

تا قبل زایمان همه چیز عالی بود از بعد زایمان افسردگی گرفتم الان دوسال میگذره حالم بهتر شده بود اما الان باز حالم بده هیچکس رو ندارم خانواده ندارم ی شوهر دارم ک اونم ۲۴ ساعت بخاطر مادرش باهام قهره منم دیگ روش حساب نمیکنم هیچ دوستی ندارم بچم رو همش دعوا میکنم قبل بارداری خیلی حالم خوب بود وضع مالیمون هم خوب بود الان یکسری مشکلات پبش اومده همش بچه م رو دعوا میکنم حوصلش رو ندارم هیچ کی نبست یک ساعت بگیرتش..با شوهرم هم حرف بزنم میگه تو روانی هستی باید بری تیمارستان حتی پول نمیده برم دکتر حالم بده دلم میخاد بمیرم کاش بچم نبود 

بچه چ گناهی کرده

سعی کن با بچت شاد باشی باخودت ببرش پارک آرایشگاه 

ب کسی وابسته نباش ماهم کسی رو نداریم تو تنها نیستی عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

۲۴ ساعته خونه ام چون پول ندارم هیچ جا نمیشخ برم تا پارک هم بخوام برم بچم هزارتا چیز میخاد در ثانی تنها ام هیچکس ندارم زشتم لباس  ندارم دلم نمیخاد برم بیرون بچم هم مدام غر میزنه باباش هم ۱۲ شب از سرکار میاد ۵ میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط ورزش کردن داری؟

اپلیکیشن ورزش نصب کن و توخونه ورزش کن ب شدت رو روحیه تاثیر میذاره

آهنگای شاد با گوشیت پخش کن

بچت رو ببر پارک عصرا

سعی کن خیلی خونه نمونی

کتابای متفاوت و هیجان انگیز بخون یا کتاب صوتی دانلود کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بچه چ گناهی کردهسعی کن با بچت شاد باشی باخودت ببرش پارک آرایشگاه ب کسی وابسته نباش ماهم کسی رو نداری ...

شما حداقل پول دارید ظاهر دارید و خیلی چیزا دیگ هیچکس زندگیش مثل من نبست ببین من میگم پول ندارم تو میگی برو ارایشگاه

۱۰ تا آیت الکرسی بخون 

بلند شو از جات اول بچتون ببوس ازش معذرت خواهی کن یه حرف قشنگ باهاشدبزن ببین چطوری حال و هوات عوض میشه 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
شرایط ورزش کردن داری؟اپلیکیشن ورزش نصب کن و توخونه ورزش کن ب شدت رو روحیه تاثیر میذارهآهنگای شاد با ...

پارک خیلی دوره بچم پیاده نمیاد ..ورزش هم اراده ندارم حوصله ندارم افسرده ام

۱۰ تا آیت الکرسی بخون بلند شو از جات اول بچتون ببوس ازش معذرت خواهی کن یه حرف قشنگ باهاشدبزن ببین چط ...

ده بار معذرت ۸واهی میکنم باز همون اش و همون کاسه دست خودم نیس

شما حداقل پول دارید ظاهر دارید و خیلی چیزا دیگ هیچکس زندگیش مثل من نبست ببین من میگم پول ندارم تو می ...

عزیز چرا فک میکنی ظاهر نداری 

روی اخلاقت و اعتماد بنفست کار کن این ک پول نمیخواد 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
ده بار معذرت ۸واهی میکنم باز همون اش و همون کاسه دست خودم نیس

متاسفانه برات عادت شده بچه گناه داره

عزیز چرا فک میکنی ظاهر نداری روی اخلاقت و اعتماد بنفست کار کن این ک پول نمیخواد

چون واقعا ندارم اونا هم پول میخاد فک کردی این راهکار های نصفه نیمه ی اینستا مشکل رو حل میکنه مشکل باید ریشه ای حل بشه