nana_m مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 121 عنوان جوش پا 62 بازدید | 6 پست سلام بچه ها ببخشید بچه ها شما راه حلی دارین برای اینکه کل پام جوش زده جوش های سر سیاه بزرگ اصلا نمیرن نمیدونم برای تیغ یا چی فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌 1403/06/15 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadffg عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 682 از من رو رانم چپم درمیاد خوبم نمیشع 😩 'الَلَـﮬﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ ٭• •🌙 . .
nana_m مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 121 از من رو رانم چپم درمیاد خوبم نمیشع 😩 دقیقا مال من کل پاهام هست خیلی حس بدی بهم میده فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
sadffg عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 682 دقیقا مال من کل پاهام هست خیلی حس بدی بهم میده از منم کل رانم در اومده یکی خوب نشده یکی دیگه درمیاد فکر کنم بخاطره هورمونامون باشه که درمیاد 'الَلَـﮬﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ ٭• •🌙 . .
nana_m مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 121 از منم کل رانم در اومده یکی خوب نشده یکی دیگه درمیاد فکر کنم بخاطره هورمونامون باشه که درمیاد نمیدونم والا من شک دارم تیغ حتی برای من جوش های کورکی هم در میاد فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
sadffg عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 682 نمیدونم والا من شک دارم تیغ حتی برای من جوش های کورکی هم در میاد منکه اصلا روی رانم پامو تیغ نمیزنم نه ژیلت یا موبر بازم درمیاد 'الَلَـﮬﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ ٭• •🌙 . .
nana_m مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 121 منکه اصلا روی رانم پامو تیغ نمیزنم نه ژیلت یا موبر بازم درمیاد نمیدونم والا چیشد من دستامم میشه فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌