2777
2789
عنوان

ازروز عقدم فلج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8983 بازدید | 168 پست
پیامتون دیر دیدم عزیز متاسفانه همون جوری که بودم هستم

خیلی سخته میفهمم ، من جدیدا با یه خانمی هم آشنا شدم که جدا از داستان دعا و طلسم معتقده توو بچگی به دلیل ضربه به سر ممکنه توو بزرگسالی بایه شوک. عصبی یک سری از عصبها از کار بیفته

توو بچگی سرت ضربه نخورده؟؟ برای من نوبت داده برم پیشش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه تمام آزمایشاتم سالمه حتی تا آلمان هم فرستادم و هیچ اثری ازبیماری نیست

نمیدونم اعتفادی داری یانه ولی بیماریهایی که دلیلی پزشکی نداره و آزمایش یا هرچیز دیکه ای سالمن از چشم نظره 

اینو خودم بارها و بارها تجربه کردم و بعد بهم ثابت هم شده

نمیدونم اعتفادی داری یانه ولی بیماریهایی که دلیلی پزشکی نداره و آزمایش یا هرچیز دیکه ای سالمن از چشم ...

اره الان دیگه اعتقاد پیدا کردم خصوصا که یه متخصص مغز اعصاب خودش بهم گفت برو پیش دعانویس تو طلسم داری و جالبه که خودش شماره یه سید بهم داد که گفت طلسم دارم با دعاهایی که داد بعد از ۶ ماه تونستم راه برم اما متاسفانه همسرم کامل نمازها و دعاهایی که داده بودو انجام نداد و من فعلا خوب خوب نشدم و انگار وزنه بهم وصله. اما چشم نظرو معتقدم بهش چون بارها و بارها اثرشو توو زندگیمون دیدم... البته که ما طلسم صبی هم داریم و مدام تمدید میشه برامون.. مثل الان که کاملا میفهمیم تازه تمدید کردن،، هر هفت ماه تمدید میکنن و اتفاق‌هایی میفتع که اگه قبل از اینکه خودم برام اتفاق بیفته کسی برام تعریف میکرد میگفتم توهم داره ولی با تمام وجودم من و همسرم از روز عقدمون داریم لمسش میکنیم به خدا بعضیا رو تعریف کنم ممکنه بترسید اما خدا شاهده که کلمه ای دروغ نمیگم . ما تا جایی دیدیم که رگ دست شوهرم بی دلیل پاره شد که داستانشو تعریف کنم شایذ باور نکنید

اره الان دیگه اعتقاد پیدا کردم خصوصا که یه متخصص مغز اعصاب خودش بهم گفت برو پیش دعانویس تو طلسم داری ...

ببین رقیه شرعی میدوتید چیه

اگر داستانهای ادمای درو ورم رو براتون بگم که ازین نتیجه گرفتن شاید باور نکنید اما ب طرز عجیبی سحرو جادو و چشم رو باطل میکنه خودم یکماهو نیمه استفاده میکن ا خودم خیلی نتیجه دیدم

نمیدونم اعتفادی داری یانه ولی بیماریهایی که دلیلی پزشکی نداره و آزمایش یا هرچیز دیکه ای سالمن از چشم ...

من الان چند وقته درست نمیتونم بخوابم و درگیری ذهنی دارم یا همش در حال خواب دیدنم برای منم میگی دعا نوشتن ؟؟

من اعتقادی ندارم شاید شما دچار توهم یا بیماری های روحی باشین برو روانپزشک خوب

اینکه شما اعتقاد. نداری دلیل نمیشه بیای اینجا بگی ماهایی که اعتقاد داریم توهم یا بیماری روحی داریم، پیشنهاد میکنم به چیزیکه علمی راجع بهش نداری نگی توهم... شاید تو با توهم بتونی پاهاتو از کار بندازی

من الان چند وقته درست نمیتونم بخوابم و درگیری ذهنی دارم یا همش در حال خواب دیدنم برای منم میگی دعا ن ...

نمی‌دونم عزیزم، شاید افکارت پریشونه،

، هر بیماری که نشونه دعا نیست.‌ من از روز عقدم درگیر شدم و خیلی متخصصها مراجعه کردم زمانیکه از نظر علمی و پزشکی تمام ازمایشاتم سالم بود دیگه بهم گفتن شاید طلسم داری و جالبتر این بود که یه متخصص مغز و اعصاب اولین بار به من گفت طلسم شدی.

سحر و جادوعه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
بیشتر ببینید