2777
2789
عنوان

تولد فرزند دوم

88 بازدید | 9 پست

سلام 

با تولد فرزند دوم هممون دچار سردرگمی شدیم...

من زیاد برا خودم و همسرم ناراحت نیستم که دچار آشفتگی و یکسری مشکلات بزرگ شدیم بیشتر غمم به بچه اولمه که فقط ۱۹ ماه سن داره و خییلی داره بهش فشار میاد 

من به دلیل اینکه بچه دومم مشکل پیدا کرد بستری هستیم با بچم و بچه اولم تو خونه هست 

اما خیلی فشار روشه با اینکه تو این مدت هرروز بردمش شهربازی پارک و .... و محبتم رو خیلی بیشتر کردم براش ولی مثل قبل شادی نمیکنه انگار افسرده شده از شهربازی رفتن لذت نمیبره از محبت کردنم بهش خوشحال نمیشه و .... 

چیکار کنم؟ با تجربه ها چیکار کنم که اونم این شرایط رو بپذیره و خواهرش رو رقیب خودش ندونه؟

بچه اولم خیلی باهوش و شاد بود ولی الان حواس پرت هم شده الان شب ها تو خواب همش میگه مامان،نی نی 

مبارک باشه تولد نی نی.

عزیزم. حق داره.

براش هدیه بخر بگو از طرف نی نی.

هرکی هم اومده دیدنشون بگید اصلا سراغ نی نی نیاد و بچه اول رو بغل کنه و تحویل بگیره. نی نی نیاز نداره ولی اون متوجه.

مبارک باشه تولد نی نی.عزیزم. حق داره.براش هدیه بخر بگو از طرف نی نی.هرکی هم اومده دیدنشون بگید اصلا ...

همه اینکارهایی که گفتی رو کردم ولی زیاد فایده نداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم من تجربه ای ندارم اما خیلی ناراحت شدم بنظرم وقتی بچه دوم یکی دوماهه شد توی فاصله ی بین دو تا شیر که حدودا دو ساعت میشه بذاریدش پیش کسی و بچه اول رو بیشتر تفریح ببرید و بهش توجه کنید و براش مثلا توضیح بدید نی نی نازه مهربونه و ... که حس بدی نسبت به بچه دوم پیدا نکنه

فاروس:فانوس دریایی😊
کاملا حق داره همون روال توجه رو ادامه بدید بعد از حدود ۴ تا ۶ ماه کاملا برمیگرده به حالت اولش

شما هم ۲تا بچه دارید؟

میدونید چیه؟من خب خیلی به بچه اولم محبت کردم الانم میکنم حس میکنم دوباره حق بچه دومم هم ضایع میشه که بهش محبت نکنم تا بچه اولم راحت باشه میخوام یه طوری رفتار کنم محبت اغراق آمیز به بچه دومم نداشته باشم ولی همون محبتی که دارم بهش رو بچه اولم درک کنه و اونم همچین حسی رو داشته باشه بهش

شما هم ۲تا بچه دارید؟میدونید چیه؟من خب خیلی به بچه اولم محبت کردم الانم میکنم حس میکنم دوباره حق بچه ...

بله من دوتا دارم . به نظرم الان درگیر دوتا مساله هستید اول خودتون که بین این دوتا انگار گیر کردید . یه جور عذاب وجدان کوچیک هم شاید قاطیش هست چون بچه اولتون کم سن و ساله  . البته این که بین دوتاشون بمونی توی محبت کردن خیلی پیش میاد ولی این که دائم بخوای خودتو درگیر کنی و چرتکه بندازی که برای این این مقدار محبت کردم به اون کمتر کردم یا بیشتر نتیجه که نداره هیچ فقط وسواس فکری میاره برات . شما مادری مادر هردوتاشون هم هستی به هر کدوم به اندازه خودش محبت کن . مثل لباس می مونه اگر یه لباس کوچکتر رو بدی به بزرگتره یا لباس بزرگتر رو بدی به کوچیکتره هیچ کدوم راضی نخواهند بود باید به هر کدوم لباس اندازه خودش بدی بعد اون که کوچیکتر رو گرفته ناراحت نمیشه که چرا مال من کمتر و کوچیکتره چون اندازشه .محبت هم به کمتر و بیشتر نیست به کافی بودنه . هر چی بزرگتر بشن اینو بیشتر متوجه میشی مثلا من به دختر ۸ ساله ام یه مدل وقت میگذرونم به اون که ۱۲ سالشه یه مدل . کم و زیادش مهم نیست این که برای اون حس کافی بودن ایجاد کنم مهمه . 

در مورد بچه اولتون این که بخوای کاری کنی اونم دقیقا بچه تون رو مدل شما دوست داشته باشه یه امر محال هست که ازش توفع دارید اونم توی این سن . اون طفلی نوپا هست خودش رو هنوز دقیق و کامل درک نکرده چه خواسته که دیگری رو درک کنه .به نظرم در این سن بچه اول باید به حال خودش گذاشته بشه همون توجهی که دریافت میکنه کافیه  به مرور  وقتی بچه دوم به حدود هشت نه ماهگی رسید که می تونست بشینه بازی کنه و تعامل داشته باشه خود به خود ارتباطشون با هم شکل میگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚