2777
2789

اگر آه بکشی ،ناخودآگاه زود میگیره.

ولی اگر به نیت نفرین برای کسی دعا کنی سخت میگیره.

فقط بعضی دعاهای مخصوص برای دشمن هست بخونی اگر حق با تو باشه بهشون میگیره، تو گوگل جستجو بزن میاد.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کیو میخوای مورد عنایت  نفرین قرار بدی

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

کسی ک 5سال عمرمو ب پاش ریختم اخرش بهم گفت ج ن ده

نگران اون نباش اون از الان تو قلبت مرده ومطمعن باش بدون نفرین هم اون رو روزگار خم میکنه وخوشحال باش از اینکه خودشو شناختوند بهت پس فکر کن ۵ سال بیمار بودی وتازه خوب شدی وزندگی دوباره شروع کن با آگاهی

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

بر اساس اعتقاد شخصی خودم میگم.

نفرین یعنی یجورایی حد انتقام رو مشخص میکنی ، در حالی که به نظر من فقط خدا میتونه اون حد و اندازه رو مشخص و اندازه گیری کنه.

برای همین بهترین کار این هستش که فرد ظالم رو به خدا واگذار کنی و از خدا بخوای هر زمان و به هر نوع که خودش صلاح میدونه ، انتقامت رو بگیره.