2777
2789
عنوان

تا حالا شده قلبتون آتیش بگیره و هیج کاری نتونین بکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 42 پست
پسرم از اردیبهشت یه کم سخت بلند می شد ۵ تا فوق تخصص بردیم گفتن چیزیش نیست تا در عرض ده روز به سمت بد ...

بیوپسی چیه؟ انشالله خوب میشه براش نذر کن 🤲

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم از اردیبهشت یه کم سخت بلند می شد ۵ تا فوق تخصص بردیم گفتن چیزیش نیست تا در عرض ده روز به سمت بد ...

یکی  از دوستانم پسر ۶ ساله اش چند ماه پیش چنین مشکلی داشت 

اول نفهمیده بودن بعد گفتن ویروسه و یک ماه تو بیمارستان بستری بود و خدا را شکر خوب شد 

دکترها و بیمارستان های خصوصی نفهمیده بودن تا اینکه برده بود بیمارستان کودکان شریعتی اونجا بهش گفته بودن مشکل چیه و گفته بودن بین کودکان زیاد هم شده 

یکی از دوستانم پسر ۶ ساله اش چند ماه پیش چنین مشکلی داشت اول نفهمیده بودن بعد گفتن ویروسه و یک ماه ...

جوری شده بود که از گلو بوسیله لوله بهش آب و دارو می دادن ولی خدا رو شکر خوب خوب شد

وقتی توی استیصال محض هستی هیچ چاره ای نداری نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون 

این نماز برای هر حاجتی نباید خونده بشه 

واسه وقتیه که دیگه هیچ راهی هیچ پناهی هیچ امیدی نداری و توی استیصال محض هستی رسما کاسه چه کنم چه کنم دستت گرفتی و نا امیدی  

نماز رو بخون و بسپر به خدا 

نکته اینجاست که باید انقدر توکل کنی که راضی باشی به رضای خدا و بگی خدایا هر چی رقم بزنی شکر من راضی ام به رضای تو 

تو بشو وکیل من 

من توی دادگاه زندگی کسی رو ندارم از حقم دفاع کنه بهت توکل میکنم هر چی خیر بود برام رقم بزن حتی اگر خیر من در چیزی باشه که به نظر خودم شر میاد من با همه وجود پذیراش هستم 

من این نماز رو سه بار توی زندگیم خوندم دو بار معجزه شد و مشکلم حل شد وقتی میگم معجزه یعنی واقعا معجزه 

من آدم یک جا نشینی نیستم 

مشکلی پیش میاد برام دهن مشکل رو صاف میکنم تا حلش کنم 

همیشه حل مسأله محور رفتار کردم می‌خوام بگم برای اون دو تا مشکل همه در های ممکن رو کوبیده بودم از هر جا که فکرشو بکنی وارد شدم تا مشکلم رو حل کنم نشد که نشد به معنای واقعی کلمه مستأصل و گرفتار بودم و فشار روانی جدی روم بود ، یه مشکل توی حوزه کاریم پیش اومده بود و بحث خسارت بزرگی مطرح بود باید تاوان سنگینی پس میدادم سال 93 یه چیزی نزدیک به یک میلیارد نمیدونی چه فشاری روم بود جفت کلیه هامو هم می‌فروختم نمیتونستم پولشو پرداخت کنم 

وکیلی نبود که من سراغش نرفته باشم ولی حل نشد که نشد ،  ولی بعد از توکل صد در صدی جوری حل شد انگار این مشکل از اول  وجود نداشت یک معجزه واقعی اتفاق افتاد 

دومی رو نمیتونم بگم توی حریممه نمی‌خوام در موردش حرف بزنم  

سومی هم که گفتم نشد ظهور امام زمان بود که اتفاق نیفتاد 

نباید به چیزی اصرار کنی 

فقط تمرکزت روی توکل باشه 

بگو خدایا هر چی تو برام صلاح بدونی من اونو با جان و دل می‌خوام و به این حرف اعتقاد و باور داشته باش 

نشانه توکل خالص اینه که قلبت آروم بشه 

خدا رو وکیل خودت قرار بده خدا توی هیچ دادگاهی بازنده نیست خودش مسیولیتت رو قبول می‌کنه بهش اعتماد کن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
وقتی توی استیصال محض هستی هیچ چاره ای نداری نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون این نماز برای هر حاجتی نب ...

سلام عزیز دلم نماز استغاثه چند روشداره توروخدا بهم بگو کدوم روشه توروخدا

سلام عزیز دلم نماز استغاثه چند روشداره توروخدا بهم بگو کدوم روشه توروخدا

فرقی نمیکنه عزیزم هر کدوم رو که دوست داشتی بخون 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳