2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست
آرکان

چه قشنگه معنیش چیه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان یه دختر کوچولوی 6ساله و یه مامان حامله که تو دلش یه کوچولو داره عاشق خانوادم و عشق زندگیم و پایبند به هم یه خانواده 3نفره که به زودی 4تایی میشیم 🤰❤️همه زندگیم همسرم دخترم و تو دلیم 💞👩‍❤️‍👨

بردیا هم بهش میخوره 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قشنگه معنیش چیه

کسی که سرشت پاک داره

تو نت اینو نوشته😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

2805
بردیا هم بهش میخوره

اره عزیزم هم آوا هستن 

اصلا به ذهنم نیومد 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان یه دختر کوچولوی 6ساله و یه مامان حامله که تو دلش یه کوچولو داره عاشق خانوادم و عشق زندگیم و پایبند به هم یه خانواده 3نفره که به زودی 4تایی میشیم 🤰❤️همه زندگیم همسرم دخترم و تو دلیم 💞👩‍❤️‍👨