2777
2789

میخواستم بدونم چند وقت بعد از جشن عروسی و بعد اینکه رفتین خونتون مهمونی دادین؟

و اینکه کیارو دعوت کردین

فقط خانواده خودتون یا خاله دایی عمه عمو هم دعوت کردین؟

اردیبهشت عقد کردیم 

شهریور برای تولد همسرم مهمونی رسمی دادم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیارو دعوت کردین؟

کل خانواده همسرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقد زود

احمق بودم خب

زیاد از این مهمونیا دادم

همه شب یلدا و چهارشنبه سوری و....جمع میشن خونه مادرشوهر 

من همه اشون رو دعوت مبکردم خونه خودم

الان بعد از ده سال مهمونی میرن یا مهمون میاد منو نمیگن

جالبه به مهمونه هم سفارش میکنن فلانی نفهمه اومدی🤣

خواهر همسرم شهرستان زندگی می‌کرد قرار بود خودش و همسرش و بچه‌ هاش دعوت کنم یکهو همسرم بقیه رو هم دعوت کرد یک هفته بعد عروسی بود دقیقا . پدر شوهرم دعوتی قبول نکرد وحتی ناراحت شد که چرا بقیه اومدن و قبول کردن . پدر همسرم یکبار اومدن ماه رمضان بود بعد ۴ سال از ازدواجم . بعد اون فقط در پذیرایی ساده اومدن و رفتن الان که ۶ساله نداریمشون