2777
2789
عنوان

چند وقت بعداز مرده زایی میتونم اقدام کنم لطفا اگه میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 57 پست
برام دعا کن

به امید خدا انشاالله  دوتا بچه سالم وصالح دنیا میاری من خودم سقط داشتم ۱۲ سال پیش میدونم چقدر شخته

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار یوچیزی رو بهت بگم انجام بده حتما دوماه بعد حامله میشی سیاه دونه رو دونه کاملش رو از عطاری بگیر ...

واقعا خسته شدم از هرکاری انجام دادن 

واسه پسرمم کلی دردسر کشیدم که آخرش این شد همش شد حسرت.. الان دیگه اصلا مهم نیست برام به خودن بود اصلا اقدام نمیکردم 

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
آره دختر عمم تیروئید کم کار داشت تو ۲۸هفته اونم بچش مرد

آها 

ممنون ک جواب دادی 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
واقعا خسته شدم از هرکاری انجام دادن واسه پسرمم کلی دردسر کشیدم که آخرش این شد همش شد حسرت.. الان دیگ ...

اینکارو انجام بده زودی باردار میشی شما طبیعی دنیا آوردین بچتون رو؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
خیلی می ترسم باز تکرار شه یعنی میشه تکرار نشه

عزیزم منم ۶ماهه از دست دادم تو ۳۵هفته بی دلیل ، از سه ماه بعد زابمان تحت نظر دکترم، سزارین بودم  بهم قرص اناهیل داد برای خوب شدن زخمم، و فولبک شروع کردم و درگنارش، ازمایشات لازم هم خودم و همسرم انجام دادیم نصفش امادس نصفش ۱۰این ماه اماده میسه تا الان همش خوب بوده ژنتیک ایمنی ترویید، فقط انعقاد خون چنتاش مونده بیاد وبهم گفت اکه خوب باشه ۸ماه بشه میتونی اقدام کنی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیزم منم ۶ماهه از دست دادم تو ۳۵هفته بی دلیل ، از سه ماه بعد زابمان تحت نظر دکترم، سزارین بودم بهم ...

انشاالله ک همه چی خوب باشه عزیزم واقعا ناراحت شدم 

دلم گرفت خیلی سخته 

آزمایش انعقاد جای خاصی انجام میدن یا هر آزمایش گاهی باشه انجام میده؟

عزیزم منم ۶ماهه از دست دادم تو ۳۵هفته بی دلیل ، از سه ماه بعد زابمان تحت نظر دکترم، سزارین بودم بهم ...

بچه اولت بود؟

من بچه دومی بود یعنی بازم امکان داره از انعقاد خون باشه،

انشاالله ک همه چی خوب باشه عزیزم واقعا ناراحت شدم دلم گرفت خیلی سخته آزمایش انعقاد جای خاصی انجام می ...

عزیزم همه ازمایشگاه ها انجام میدن، اما چون هزینه ازمایش ها بالا بود من همه رو بیمارستان امام خمینی انجام دادم چون جوابشم دقیق بهترین دکترها اونجان

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
بچه اولت بود؟من بچه دومی بود یعنی بازم امکان داره از انعقاد خون باشه،

منم بچه دومم بود، من ازمایشای دیگم مشکلی نداش بنظرم انعقاد خون بود ۱۰مهر اماده میشه جوابا

منم بچه دومم بود، من ازمایشای دیگم مشکلی نداش بنظرم انعقاد خون بود ۱۰مهر اماده میشه جوابا

اگه انعقاد باشه درمان داره؟

برات دعا میکنم مشکلی نباشه

لطفا بهم خبر بده وقتی جوابت گرفتی

اگه انعقاد باشه درمان داره؟

بله عزیزم دارو میدن فقط ژنتیک درمان نداره

برات دعا میکنم مشکلی نباشهلطفا بهم خبر بده وقتی جوابت گرفتی

چشم عزیزم حتما میگم بهت

2810