2777
2789
عنوان

چند وقت بعداز مرده زایی میتونم اقدام کنم لطفا اگه میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 57 پست
وایییی دقیقا وضعیتت مثل منهمنم پسرم ۳۲ هفته تو شکمم مردبمیرم الهی

باز باردارشدین?

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مرده زایی داشتم ۳۷هفته بعد یه سال و نیم دوباره باردار شدم سزارین شدین یا طبیعی ؟

طبیعی  

شما بچه بعدیتون صحیح و سالم دنیا اومدن 

بارداری بی خطری داشتی؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نه هنوز اقدامم

دلیل فوت بچت چی بود 

الان زیر نظر متخصصی؟

هر موقع از لحاظ روحی آمادگیشو داری میتونی اقدام کنی..نیاز نیست طولانی جلوگیری کنی

ولی چکاب های قبل بارداری رو برو 

چون تکرار نشده یکبار بوده نیاز به بررسی نداره..ولی حتما تحت نظر باشید

منم مرده زایی داشتم ۳۷هفته بعد یه سال و نیم دوباره باردار شدم سزارین شدین یا طبیعی ؟

جنسیت بارداری دومم با اولی ک فوت شدن یکی بود؟

طبیعی شما بچه بعدیتون صحیح و سالم دنیا اومدن بارداری بی خطری داشتی؟

آره الان دخترم ۵سالشه دیابت داشتم بخاطر همون مرده به دنیا اومد شما چون طبیعی زایمان کردین بعد ۶ماه میتونید اقدام کنید ولی قبلش چکاپ برید 

هر موقع از لحاظ روحی آمادگیشو داری میتونی اقدام کنی..نیاز نیست طولانی جلوگیری کنیولی چکاب های قبل با ...

حآل روحیم خوبه 

با ترسم چیکار کنم 

دعا کن بارداری بعدیم دختر باشه سالم باشه 

دلیل فوت بچت چی بود الان زیر نظر متخصصی؟

خونرسانی ضعیف به شریان جفت..

اره ازمایش و سونو اینارو چن وقت یه بار میدم ظاهرا مشکلی نداریم ولی خب فعلا نشده..

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
آره الان دخترم ۵سالشه دیابت داشتم بخاطر همون مرده به دنیا اومد شما چون طبیعی زایمان کردین بعد ۶ماه م ...

من تیروئیدم کم کار بود گفتن تکرار کنم 

و ذخیره خونم پایین بود روزی دوتادقرص میخوردم یعنی در اثر اینجور چیزها میشه؟

خونرسانی ضعیف به شریان جفت..اره ازمایش و سونو اینارو چن وقت یه بار میدم ظاهرا مشکلی نداریم ولی خب فع ...

از کجا فهمیدین خونرسانی جفت کم بوده  ببخشید ک هی سوال میپرسم اخه خیلی نگرانم 

انشااله ک تا آخر تا دنیااومد نی نی همینجوری سالم و سلامت باشی گلم

خونرسانی ضعیف به شریان جفت..اره ازمایش و سونو اینارو چن وقت یه بار میدم ظاهرا مشکلی نداریم ولی خب فع ...

از کجا فهمیدین خونرسانی جفت کم بوده  ببخشید ک هی سوال میپرسم اخه خیلی نگرانم 

انشااله ک تا آخر تا دنیااومد نی نی همینجوری سالم و سلامت باشی گلم

بزار یوچیزی رو بهت بگم انجام بده حتما دوماه بعد حامله میشی 

سیاه دونه رو دونه کاملش رو از عطاری بگیر 

از روز ۷ پریودی تا پریودی بعدیت صبح ۷ تا دونه بریز روی خرما و بخورش 

آخر شب هم قبل خواب بخور 

بعداز ۱۰ روز ک از پریودیت گذشت اطراف نافت رو بادکش کن بزن نت بالا میاد 

وقتی پریود شدی خودت رو با آب اصلا نشور فقط وقتایی ک مجبور شدی اونم جلو رو نشون فقط پشت روبشور

مطمئن باش زودی بارداریدمیشی 

از کجا فهمیدین خونرسانی جفت کم بوده ببخشید ک هی سوال میپرسم اخه خیلی نگرانم انشااله ک تا آخر تا دنی ...

خواهش میکنم میفهممت عزیزم💋

حرکتش کم شده بود رفتم چکاپ گفتن باید عمل بشی تا درش آوردن تموم کرده بود بعدش جفتشو دادن پاتولوژی به خواست خودمون 

اونجا مشخص شد که جفت توانایی خونرسانی رو نداشته

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
2810