2777
2789
عنوان

نی نی سایت به بهترین کاربران جایزه میدهد

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 269 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار 5 دوباره از بین اونایی که گزارش ندارن و ... اونی که پست هاش بیشتره و گزارش نخورده خوبهکه انتخاب بشه. چون کسی که فعالیت نداره و گزارش نخورده که فایده نداره. خوبه که آدم فعال باشه و گزارش نخوره
2805
ولی بعد از اعلام نتایج یه جنجالی میشه اون میاد میگه من که بهتر اونم اینم میگه نه فلانی بهتر از اونه این خط این نشون! از حالا همگی رو ب داشتن اخلاق ورزشی دعوت میکنم
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
تاپیک کوروش کبیر من واسه برنده شدن کافی بود مگه نه نی نی یار خخخخ؟؟؟؟علاوه براینکه جایزه نگرفتم مدیرهم بهم محل نمیداد تو دوران تحصیلاتم خانم تهرانی شما لااقل یه نگامون کنید جواب بدید به ناظم هم کفایت میکنیم نی نی یار باشمام
مردم فقط به یک طریق با شما برخورد میکنند و آن طریقی است که شما اجازه میدهید
2810