2777
2789
چ آهی کشیدی دقیقا یبار گفتی یا راه ب راه میگفتی این کلمه رو .

خدا شاهده یکبار گفتم از ته دلم 

دوست شوهرم بود ۴ سال مرده من یکبار مجبوری رفتم سرخاکش اونموقع هم فاتحه نخوندم فحشش دادم نمیتونم ببخشم بد دردی کشیدم الانم با شوهرم بحثمون میشه فحش میدم و میگم اتیشت شعله ور بشه

خدا شاهده یکبار گفتم از ته دلم دوست شوهرم بود ۴ سال مرده من یکبار مجبوری رفتم سرخاکش اونموقع هم فاتح ...

چ نفس حقی داشتی خدایی من چندساله هی میگم بدتر خودم گرفتار شدم درصورتی ک طرفم خیلی مقصره سالم و قبراقن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ نفس حقی داشتی خدایی من چندساله هی میگم بدتر خودم گرفتار شدم درصورتی ک طرفم خیلی مقصره سالم و قبراق ...

بخدا من اصلا نفرین نمیکنم و هی کوتاه میام همیشه میبخشم.

اون واقعا بد کرد بهم... اگه زنده میموند زندگیمون بدتر میشد...ی نفر دگ هم هست اونو گفتم کاری ک باهام کردی سرت بیاد هنوز بعد از ۴ سال خبری ندارم ازش ولی میگن راضی نیست پشبمونه از زندگیش 

صبر داشته باش خدا بد جوابشونو میده اگه حق باشه

بخدا من اصلا نفرین نمیکنم و هی کوتاه میام همیشه میبخشم.اون واقعا بد کرد بهم... اگه زنده میموند زندگی ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم.

میتونم بپرسم این آقا چیکار کرده بود با زندگیتون گلم ؟

خداازدهنت بشنوه عزیزم.میتونم بپرسم این آقا چیکار کرده بود با زندگیتون گلم ؟

شوهرمو ازم گرفته بود همش زنگ میزد میبردش بیرون معتاد گل و مشروبش کرده بود بعد باعث شد  تو اون حال بهم خیانت کنه 😭 خیلی درد کشیدم

شوهرمو ازم گرفته بود همش زنگ میزد میبردش بیرون معتاد گل و مشروبش کرده بود بعد باعث شد تو اون حال به ...

ای وای همین رفیق نابابه ک بیشتریارو خراب میکنن. خدادوست داشت حقتو ازش گرفت. 

ای وای همین رفیق نابابه ک بیشتریارو خراب میکنن. خدادوست داشت حقتو ازش گرفت.

اره از اون ب بعد با اینکه اشتی کردیم با شوهرم ولی رفتارش مثل قبل نیست  ومنم هر سری باز نفرینش میکنم ک اتیشت شعله ور بشه... بنظرت میشه؟ 

اره از اون ب بعد با اینکه اشتی کردیم با شوهرم ولی رفتارش مثل قبل نیست ومنم هر سری باز نفرینش میکنم ...

روش تاثیر منفی گذاشته مدتها بگذره مگه اینکه بازاز خدا بخوای مثل اولش بشه

۴ سال گذشته بالاخره بحث پیش میاد دگ خیلی وقتا میگم خودمو خلاص کنم برم از دست همه خستم

بهت حق میدم. ولی حاد تر اززندگی شماها هستن بگم شکر گزار زندگیت میشی بخدا قسم 

هست خودمم دیدم ولی خیلی وقتا کم میارم...مرسی ک درد و دلامو خوندی ممنون ازت

فدات گلم. واقعا درکت میکنم چون خودم تجربه کردم. و انگار آدم از طرفش انتظار نداره . انشالله ک  زندگیت همیشه عالی و رو به راه بشه. همسرت بحرفت بشه و اونی ک میخوای بشه.

فدات گلم. واقعا درکت میکنم چون خودم تجربه کردم. و انگار آدم از طرفش انتظار نداره . انشالله ک زندگیت ...

ممنون ازت انشالله حاجتروا بشی و اونی ک در حقت بدی کرده تقاص پس بده♥️

2810