2777
2789

من دکترم سونو کرد گفت صد درصد تو خونه سقط میکنی 

حالا سه روزه خونریزی دارم دقیقا مثل پریود قبلشم لکه بینی بود الان خون میاد هیچ فرقی با پریودم نداره همون دردا همون علائم 

بارداریمم فقط یه ساک خالی بود جنین ندارم

به نظرتون سقط همینه؟؟ آخه لخته بزرگ ازم نمیادفقط لخته های کوچیک

بی بی چک گذاشتم بدجووور مثبته هنوز این یعنی هنوز سقط نشده؟؟ 

حسبی الله ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عین پریودی هست فقط طولانی تر برا شما چون جنین نبوده 

وقتی به لک بینی رسید خونریزی 

برو برا سونو بقایا 

متاسفم بابت سقطت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
دیدم برید سونو دوباره

سه روزه رفتم دکترم گفت دوهفته بمون خونه بعد نشد برو بیمارستان فعلا برای سونو زوده 

خیلی عجیبه که ساکم نمیاد بیرون دکتر کنده شده به زودی میاد بیرون ولی انگار نه انگار

حسبی الله ❤

عزیزم باید زعفران غلیظ دم کنی بخوری هرچی بمونه باید بری کورتاژ کنی 

تا میتونی گرمی بخور 

یه هفته بعد برای بقایا حتما سونو بده 

اگه چیزی بمونه باعث چسبندگی رحم میشه و یا رشد میکنه و خطرناکه

منم هفته ۱۰ سقط داشتم و جنین ۷ هفته و ۳ روز ش بود 

پیاده روی کن نشین بزار هر چی هست دفع بشه 

گرمی یادت نره 

مثل زایمان هست و از سردی پرهیز کن و گرم کن بدنتو

عزیزم عین پریودی هست فقط طولانی تر برا شما چون جنین نبوده وقتی به لک بینی رسید خونریزی برو برا سونو ...

خدا کنه درست بگی و سقطم همین باشه اگه سقط کنم کامل تو خونه روحیم عالی میشه اصلا روحیه بیمارستان ندارم 

حسبی الله ❤
عزیزم باید زعفران غلیظ دم کنی بخوری هرچی بمونه باید بری کورتاژ کنی تا میتونی گرمی بخور یه هفته بعد ب ...

انقد دمنوش و گرمی خوردم که دیگه به زور همین چیزا افتادم خونریزی دکترم همش میگفت تو خونه سقط میشه نرو بیمارستان دیگه موندم 

حسبی الله ❤
انقد دمنوش و گرمی خوردم که دیگه به زور همین چیزا افتادم خونریزی دکترم همش میگفت تو خونه سقط میشه نرو ...

خیلی خوبه که راه افتاده حتما تحرک داشته باش من هر شب میرفتم پیاده روی ۱ ساعت شایدم بیشتر

اندازه یه کف دست و یه کی یکم کوچکتر دفع شد 

ولی قبلش درد میگرفت ول میکرد درست عین زایمان

خدا کنه درست بگی و سقطم همین باشه اگه سقط کنم کامل تو خونه روحیم عالی میشه اصلا روحیه بیمارستان ندار ...

بیمارستانی نمیشی خیالت راحت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2810