دوست عزیزم سلام 🌱🦋
من آخرین تاپیک شما رو پریروز دیدم و ناخواسته اومدم و همینجور یهو با اجازه تون چند تا از تاپیک های شما رو خوندم
یهو جذب شدم دوست داشتم تاپیک هاتون رو بخونم ☺️
گلم کوچیکتر از اونی هستم بخوام فاز امر و نهی کردن بگیرم
چون خودمم سراسر ایراد و مشکل هستم ، اصلا احساس نکنید آدم خشکیم یا خودمو خیلی قبول دارم نه اصلا اینطور نیست
فقط بعنوان یک دوست ، بالاخره این سایت جوری هست آدم به یه سری ها علاقه پیدا میکنه واقعا دلی دوست داره باهاشون صحبت کنه دقیقا همین حس رو ب شما داشتم گلم 😍☺️
خانمی این تاپیک تون ک راجبه مشکل دخترتون نوشتین
بازم شرمنده خواهش میکنم ب چشم یک دوست نگاه کنید به حرفام .و خیلی عذرخواهی میکنم اگر رُک حرف میزنم ....گلم بنظر من شما بیش از. حد درگیر زیبایی شدین در زندگی ، درسته زیبایی مهمه ، آدم ذاتاً زیبایی رو دوست داره ، اما هرچیزی خارج از حد و حدود و چهارچوبش بره ضرر آفرین میشه ! گلم شما یک مادر و یک الگو هستین برای فرزندتون ، بنظزم خیلی خیلی زوده ک دختر کوچولو شما انقدر درگیر زیبایی بشه و راجبش صحبت کنه خیلی ضررات مختلف روحی برای میاره ، عزیزم یک زن تنها ارزشش فقط زیباییش نیست ! شما بیش از حد مجاز در مقوله زیبایی پا گذاشتین ، ناخواسته دختر کوچولوتون هم این ماجرا رو داره یاد میگیره ک فقط یک نگاه تک بعدی زیبایی داشته باشه ب جنس خانمها و این خودش زمینه ساز خیلی از مشکلات میشه
و همچنین برای خودتون هم بنظرم فشارها و حساسیت های زیادی زو بدنبال میاره ، ماشاالله تا الان ک من فکر کنم همه چیز اوکی هست چهره الحمدالله خوبی دارین ، کار زیبایی هم ک خواستین انجام شده ...اما خواهر گلم بنظرم اگر میشه مقداری در رفتارتون خیلی عذر میخام تجدید نظر کنین ، مقداری از حساست ها و اقدامات تون برای امور زیبایی کم کنید یا کنترل شده تر باشه ، خیلی تبعات مثبتی براتون داره
یک خانم شخصیت و ارزشش خیلی بالاتر از اینهاست ک فقط بخاطر یک لباس یا آرایش یا نوع ناخن اجازه بده همسرش یا دیگران بهش نمره بدن و قضاوتش کنن... گلم اونقدر برای خودت شخصیت و ارزش قائل باش ک هیچکس جرات نکنه اگر روزی ظاهرتون ب نسبت خیلی زیبا نبود ب چشم دیگ نگاه کنه و این رو هم یه دختر کوچیک ک همش ۶ سالشه بخواد یاد بگیره و اینهمه استرس بکشه و انقدر زیاد درگیر یه موضوعی ک اصلا برای این سنش آنقدر واجب نیس بشه !
بازم جسارت بنده زو خیلی خیلی ببخشید ، معذرت میخام اگر رک گفتم ، اما میگن دوست آدم اونی هست ک واقعیت رو بگه ، نه فقط الکی تشویق بکنه
در آخر بنده خودم خیلی ایراد ها و کاستی ها دارم و اصلا خودمم تایید نمیکنم
هرچه گفتم در حد دوستانه و وظیفه خودم دوستم
موفق باشین خواهر عزیزم 💜💜💜💜🤗🌱