2777
2789
عنوان

حرفای دیشب دخترم خیلی نگران و عصبی ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6401 بازدید | 83 پست
این از نداشتنه عزت نفسه

اخه بچه ۷ ساله هنوز. به‌جایی نرسیده بخواد عزت نفسش تقویت بشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کلا قبل از اینکه کار زیبایی کنم همیشه میگفت از بچگی من دوست دارم شبیه تو‌باشم نه شبیه باباکلاس میره ...

شاید دوستاش مسخره‌اش میکنن یا تیکه میندازن بهش

چون من خودم اینطوری اعتماد به نفسم از بین رفت

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم میگه شبیه عمتی🤣 ببین گلم طبیعیه بهش لوازم آرایشی ندید ک عادت منه بهش

باباش براش میخره کلا مقصر باباش هست 😅😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هیچ وقت نگو شبیه عمتی بگو عین بچگی های خودمی ،منم شبیه تو بودم بزرگ شدم تغییر کردم

دیشب خودمو کلی کوبیدم تا خودشو ببرم بالا 

اخه بچه ۷ ساله هنوز. به‌جایی نرسیده بخواد عزت نفسش تقویت بشه

اتفاقا باید از الان شروع کنید 

پس چرا این حرف هارو زده 

بچه های الان خیلی باهوش تر از اون چیزی هستن ک فکر می‌کنید مثل قدیم نیست دیگ  

باباش براش میخره کلا مقصر باباش هست 😅😅

اصلا نزار با لوازم آرایشی احساس زیبایی کنه . الا ازش بگیر باباشک دعوا کن نخره چون الا ازت ناراحت بشه بهتره چون پوستش خراب میشه . 

بعد بجای لوازم آرایشی مراقب پوستی بخر بده بهش

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

طفلی نه عزت نفس داره نه اعتماد به نفس، این دو تا موضوع هم بیشتر تا ۳ سالگی نهادینه میشه،یه مشکلی بود ...

محبت خیلی بهش کردیم چه مالی چه عاطفی باباش می‌خواد صداش کنه میگه زندگیم خودم میگم دختر قشنگم‌ فقط تنها هست جون منم حوصله بازی باهاش ندارم و‌جریاناتی که تو‌زنذگی ما پیش بیاد متاسفانه متوجه شد حتما میبرمش پیش روانشناس 

آخه میدونی مامانم هی مارو با اینو اون مقایسه میکرد روحمون شدید لطمه خورد چون خودش برتر بود توقع داشت ...

بدترین اشتباه مقایسه هست اتفاقا دیشب بهش گفتم خودت رو باهیچ کس مقایسه نکنه هرکس یه قشنگی داره یه توانایی داره 

شاید دوستاش مسخره‌اش میکنن یا تیکه میندازن بهشچون من خودم اینطوری اعتماد به نفسم از بین رفت

نه اگر کسی مسخره اش می‌کرد حتما به من میگفت بعد چیزی نداره برا اینکه مسخره کنن

اتفاقا باید از الان شروع کنید پس چرا این حرف هارو زده بچه های الان خیلی باهوش تر از اون چیزی هستن ک ...

بله از الان دیگه میخوام روش کار کنم 

خوشگل و خوش هیکل باشه اخلاق نداشته باشه چ فایده؟ اگه رو این مورد یکم بیشتر کار میکردی دخترش خودشو زی ...

شاید اونم متوحه شده تو جامعه ما همه به زیبایی اهمیت میدن تا اخلاق متاسفانه