2777
2789
عنوان

رابطه جنسی با دوست پسر

15767 بازدید | 48 پست

سلام خانوما 

لطفا خواهش میکنم گزارش نزنید و قضاوت نکنید🙏🏻

راستش من وقتی ۱۵ سالم بود کسی که دوسش داشتم با زور و اصرار بهم تجاوز کرد

منم الان خیلی دوسش دارم چون رابطه جنسی هورمون اکسی توسین ترشح میکنه دخترو وابسته میکنه به شدت

و از طرفیم خانوادم و کله فامیل میدونن که من رابطه جنسی داشتم با اون شخص😔

من دختره درس خونیم خواهرم از وقتی فهمیده این موضوع رو هرکاری میکنم یا درس میخونم بهم میگه خراب😔😔

با اینکه ازش متنفرم ولی من نمیتونم به این فکنم که تو زندگیم یه نفر بیشتر بهم دست بزنه :)

آرزوم اینه که با اولین نفری که بهم دست زد ازدواج کنم

الانم پسره بهم میگه من نمیخوامتو برای هوسم بودی

بنظرتون من چیکاررکنم ؟ دعا یا طلسمی هست که اون برگرده یا بیاد خواستگاریم ؟

یا باید فراموشش کنم ؟😔

خانوما لطفا خودتونو بزارید جای من من زورم بهش نمیرسید که مقاومت کنم ترسیده بودم و از ترس به حرفاش گوش دادم

این که گفتی تجاوز محسوب نمیشه

بعدم براچی همه میدونن میشه کامل توضیح بدی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اینجا نمی‌تونن بهت کمکی کنن از مشاور کمک بگیرید

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دعایی هست نه طلسم بچسب به پیشرفتت حداقل بادرس خوندن به یچیزی برسی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

چرا همه میدونن😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

کسی که بهت تجاوز کرده رو دوست داری؟؟؟؟؟؟امکان نداره

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

برو تراپی کمکت میکنه از اون عوضی دل بکنی 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید