2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم چون چاق شدم خجالت میکشم برم🥺😢

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست

شما مثل من دقیقه نودی هستی 

آخه تو یک هفته وی میشه فقط به صورتت تاثیر می‌زاره بی حال و کسل نشون میدی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

تو خود منی ۱۶۰ با ۸۰ کیلو وزن البته فعلا عروسی نداریم اصلا دوست ندارم دعوت کنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی جوش داره، یکی لاغره، یکی چاقه، یکی دندونش خرابه، یکی پوستش چروکه، یکی لباساش تکراری عه،یکی... عیب ها نه و بلکه مشکلاتی که همه دارن و این دلیل نمیشه بخاطرش خودتو از شادی، از لذت محروم کنی🥲🤍🤝

فاطمه خانوم هستم😂🤍🌸

عیب نداره بابا برو خوش بگذرون فوقش گن ببند یا لبای بلند و تیره بپوش

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

حتما برو 

چرا نری دلیلی نداره

خیلی ها اضافه یا کمبود وزن دارن

چیز عجیب و خیلی عادی ای ب حساب نمیاد 

اگه کسی هم چیزی گفته ک از اعتماد به نفست کم شده از این ب بعد باهاشون برخورد کن تا حرفی درموردتون ندن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

گن بپوش لباس مشکی و کمر بند دار بپوش صورتت که خوشگله موهاتم باز بزار خوشگل تپل ناز😍❤️

مرسی قشنگم🥹😍

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

و منی که هر چی عروسی تو فامیل بود ماه آخر بارداری و دوران شیردادن بود. و بعد که تیپم خوب شد دریغ از ...

دقیقاااااا من باردار بودم نزدیک ب ۴ تا عروسب فقط فامیل نزدیک بود عروسی خواهرم قبلش که لاغر بودمو خوش تیپ یدونم عروسی نبود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید