2777
2789
عنوان

کنکور

79 بازدید | 11 پست

سلام‌دوستان

من امسال میرم دوازدهم بعد برا زیست می خوام فیلم آموزشی بگیرم به نظرتون جامع بگیرم یا تکی؟ خودم نظرم رو جامع ولی نمی دونم جامع خوبه یا نه و کدوم استاد بهتره بین عظیمی و شاکری و فرهمندنیا 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون🥰 شما خودتو استفاده کردین جامع به چه صورت تدریس می کنن؟؟

ببین حنیف که درجه یک تدریس میکنه 

من سال ۴۰۲ زیست رو ۸ درصد زدم اما امسال که با حنیف رفتم به ۴۰ درصد رسیدم . ایشالله امسال هم به ۸۰ میرسم 😂😂

ولی خب باید با کتاب تستی که معرفی میکنه بری جلو دیگه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
ببین حنیف که درجه یک تدریس میکنه من سال ۴۰۲ زیست رو ۸ درصد زدم اما امسال که با حنیف رفتم به ۴۰ درصد ...

انشالله  موفق شی گلم💟 

شما سال اولتون می خواین کنکور بدین؟ 

من هیچی نخوندن برا کنکور تازه شروع کردم خیلی سخته کاش از سال دهم شروع می کردم برا فیزیک  تازهفیلم گرفتم خوبم توضیح میده ولی نمی دونم چرا نمی تونم خوب تست بزنم  و بد تز از همه اینه که بعضی سوالا جوابشونو نگاه می کنم نمی فهمم😂 به خدا خیلی سختمه

انشالله موفق شی گلم💟 شما سال اولتون می خواین کنکور بدین؟ من هیچی نخوندن برا کنکور تازه شروع کردم خ ...

ن بابا دومین سال پشت کنکور بودنم هست . حقیقتش من تا به حال با فیزیک مشکل خاصی نداشتم فکر نکنم بتونم کمک خاصی بکنم 😅😅 حالا با کدوم استاد پیش میری ؟ 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
باباخوانی؟کتاب تستت چیه؟

من با معلم های خودم میرفتم جلو 

خیلی سبز تک پایه استفاده میگردم 

چرا با استاد بزرگ زاده نمیری جلو ؟ 

من با معلم های خودم میرفتم جلو خیلی سبز تک پایه استفاده میگردم چرا با استاد بزرگ زاده نمیری جلو ؟

حالا دیگه پیکجا ایشون رو خریدم دیگه توانش نداریم یکی دیگه بخرم

حالا دیگه پیکجا ایشون رو خریدم دیگه توانش نداریم یکی دیگه بخرم

پس ایشالله موفق بشی