2777
2789
عنوان

خانما بنظرت این طبیعیه😐پسر داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 80 پست
من بهتون میگم که طبیعی نیست و همون چیزی که تو سرتونه درسته ،

احسنت اما وسط خیابون نمیان هم بوس وبغل کنن که به نظر شما این تاپیک واگعیه یا کیک؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه بزرگ هم شده خوب از بد تشخیص میده بهتره دخالت نکنیم

همین بچه نیست که بگه ممکنه دوستاش بلایی سرش بیارن حالا منکه میگم عادیه اگه صمیمی باشن ولی عادیم نباشه اون الان سن قانونیشو رد کرده کار درستی نیست عمش بیاد تو زندگیش دخالت کنه

گربه‌ی‌خیابونی‌در‌اغوش‌بارون..🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

نه راست نمیگه 

ولی ممکنه براشون عادی شده باشه 

من پسرم با دوستش خیلی وقت میگذرونه تلفنی و بازی و اینا ولی هیچوقت با هم تنها نیستن یا خونه همدیگه نمیرن خودم حساس شدم رو این موضوع با اینکه می‌دونم بخاطر ورزش و بازی زیاد وقت با همندولی این همه وابستگی  رو دوست ندارم 

خودم بچه بودم دبیرستان بودم یه دوستی داشتم خیلی دوستش داشتم وحشتناک یعنی یه لحظه از هم جدا نبودیم به مرور زمان بینمون فاصله افتاد و از هم جدا شدیم دیگه اونم رفت که رفت 

ولی حسن رو یادمه چقدر وابسته بودم بعدش چقدر ناراحت بودم 

حالا اگه دختر بودن ی چیزی بین دخترا جدیدا اونقد بد نیساما پسرا که روبوسی هم نمیکنن با رفیقاشون بیان ...

به نظرت این گرایشها بعدیه مدت ازبین نمیره فراموش نمیکنن ازاین که روی اوردن به این گرایشها

احسنت اما وسط خیابون نمیان هم بوس وبغل کنن که به نظر شما این تاپیک واگعیه یا کیک؟

من حجم عجیبی از بی حیایی در نسل جدید دیدم که اتفافا تو خیابون هم هم را بغل کردن ، ولی احتمال کیک بودن تاپیک هم هست ،خدا داند🤣🤣🤣

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی

همین بچه نیست که بگه ممکنه دوستاش بلایی سرش بیارن حالا منکه میگم عادیه اگه صمیمی باشن ولی عادیم نباش ...

دقیقا حالا اون دیکه به سنی رسیده که میتونه تصمیم بگیره چکار کنه و بهتر دخالت نکنن چون بده میشن 

و خب زندگی شخصیش به کسی ربطی نداره 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
بیشتر ببینید
بعد میگن بچه بیار😐.انگار دیوونم یه عمر استرس بکشم و حرص بخورم با بچه های الان والا

دقیقا،استرس سالم بودن و بزرگ کردنش ی طرف

معتاد و همجنس باز و این کثافت کاری ها هم ی طرف 

مدارس هم ک وضعشون وحشتناکه.

اگر هم زیاد  شده به خاطر لقمه های حرامه نطفه ها حرام بسته میشه جسارت نباشه خیلی خانومه کاشت ناخن دارن و غسل به گردنشون هست و تو ناپاکی باردار میشن و اثرات خیلی بدی رو نطفه میزاره مردا هم که اهل مشروب هستن هم بدنشون ۴۰ روز نجست و تو این ۴۰ روز اگه خانم شون باردار بشه رو نطفه تاثیر نمیزاره ؟؟؟؟

من حجم عجیبی از بی حیایی در نسل جدید دیدم که اتفافا تو خیابون هم هم را بغل کردن ، ولی احتمال کیک بود ...

پسر ودختر منم دیدم اما فعلا دراین مورد خاص آنقدر راحت نیستن که وسط خیابون

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

به نظرت این گرایشها بعدیه مدت ازبین نمیره فراموش نمیکنن ازاین که روی اوردن به این گرایشها

تو دنیای الان همه چی بدتر میشه اما بهتر نمیشه

ولی اگه به خاطر سن و هورمون ها باشه و جوگیری فراموش میشه

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
پسر ودختر منم دیدم اما فعلا دراین مورد خاص آنقدر راحت نیستن که وسط خیابون

من همین مورد را تو باشگاه دیدم ،تو استخر هم دیدم 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی