2777
2789
عنوان

لطفا همتون خواهرانه به خواهر کوچیکترتون نظر بدین🙂🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
وایییی نمون پشت اصلا نمون منم امسال ایشالا خدا قسمت کنه پیرا پزشکی میارم .....موندن اشتباه چون وضع ب ...

منم پیرا هارو میارم ولی دلم باهاشون نیست... سلیقه من نیستن... نمیدونم چیکار کنم...

🩷
آمار میگه دخترهای پشت کنکوری رتبه هاشون از پسرهای پشت کنکوری تو سال اول بهتره‌ آمارشو پیدا نکردم. سر ...

امسال اینجوری کردن که اگه قبول بشم و برم دیگه نمیتونم کنکور بدم تا ۱۴۰۵ 

🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کاری سختی خودشو داره .....درسته کار زیاد داره ولی خب استراحت هم داره برای خانوما خوبه واقعا

اصلا خوب نیست ما پنج نفر از فامیلامون پرستار بودن بعد یه مدت همه استفا دادن 

مخصوصا به خاطر شیفتهای شبش

حتی میگفتن بیماران و همراهاشون خیلی بد رفتار میکنن 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
دومین سال هست. قبلش درگیر رابطه عاطفی اشتباهی بودم و تنبلی هم کردم. اما وقتی میخونم درصدم عالی میشه. ...

اگر سال دومه نمون 

برو 

به عنوان کسی که خودش پشت بوده و تیزهوشان بوده و همه معلما قسم می خوردن میگفتن پزشکی میاره 

بهت نیگم برو دنبال سر نوشتت بعدا متوجه نیشی زندگی اصلن تو کنکور خلاصه نمیشه و تو پزشکی اصلن خبر خاصی نیست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اصلا خوب نیست ما پنج نفر از فامیلامون پرستار بودن بعد یه مدت همه استفا دادن مخصوصا به خاطر شیفتهای ش ...

دقیقا من پرستاری اصلا نمیزنم. بخوام برم اتاق عمل میرم یا زیست... ولی اصلا مرددم کنکور بدم یا نه...

🩷
اگر سال دومه نمون برو به عنوان کسی که خودش پشت بوده و تیزهوشان بوده و همه معلما قسم می خوردن میگفتن ...

سه تا راه دارم

پزشکی ایران بخونم قبول بشم

پزشکی ایتالیا برای ورودیش بخونم قبول بشم(زبانم خوبه)

پیرا پزشکی ایران برم

🩷
نه ازاد رو میشه رفت ولی خانوادن پول پسرا آزاد نمیدن میگن نری دانشگاه بهتره😬 کلا کسی از من توقع ۱۸۰۰ ...

خودت بهتر خودت رو میشناسی. من سال اول کنکور دادم رتبه ام خوب بود همه گفتن برو شهرستان مهندسی بخون. خودم راضی نبودم سال دوم خوب خوندم رتبه ام نصف شد. اما یه نسخه برای همه جواب نمی ده.