2777
2789
عنوان

ستاره هستم ❌خیلی منطقی خودتونو بذارین جای من بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام بگیر برو یه اتاق اجاره کن جدا زندگی کن خواهرتم بده بهزیستی به بابت همون مادربزرگت فکر براش بکنن ...

به عمو بزرگم ضامن موندم نداده نمیتونم وام بگیرم 

شما اگه بدونین چقدر سخته 

از اداره به قرعه برام ۵۰ تومن در اومد ماهی یه تومن نتونستم بگیرم که 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مادر پدرت چی شدن چهار متر پرده بگیر بین خودتو خواهرت بزن از وسط اتاق اونورش بخواب هرچی هم داد زد اهم ...

وقتایی که من اتاقم بلند بلند گریه میکنه نفرینم میکنه غذا دارو نمیخوره 

به خودش اسیب میزنه اونه نمیرم اتاق

پدر مادر ندارم مامانجونم اره میدونه

من خیلی خوب درکت میکنم دقیقا همین شرایط داشتم و مورد تعرض قرار گرفته بودم ، و شرایطم اینقدر سخت شده بود که ازدواج کردم چون نمیتونستم مستقل شم شما اگه شرایطش رو داری مستقل شو از هیچی هم نترس بهتر از زندگی با عمو هاس 

به عمو بزرگم ضامن موندم نداده نمیتونم وام بگیرم شما اگه بدونین چقدر سخته از اداره به قرعه برام ۵۰ تو ...

هر وقت تونستی بگیری مشکلت حل شد وام بگیر و فقط از این زندگی فرار کن فقط فرار 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میدونهنمیدونم شبا دیگه انقدر ویدیو میبینم تا خوابم ببره ت

ببین عزیزم دلت توی زندگی برای هیچکس نسوزه اوناهم خدا دارند خواهر معلولتم بذار بهزیستی و بگو یتیمه که هزینه نگیرند ازت

اصلا به این فکر نکن که گناه داره 

بخدا اگه خودت ارزش قائل نشی واسه خودت 

دنیا هم برات نسخه سختی میپیچه

پولات رو بزل و بخشش نکن دختر هزینه داروهای مادر بزرگت را داییات باید بدند نه تو 

پس سفت و محکم باش و برو مستقل شو

یه تکونی به خودت بده که اگه اونجا بمونی ممکنه اتفاقات بدی برات بیوفته که هیچوقت جبران نشه

شاید به خواهرتم دست درازی کردن

خواهر من انقدری سلیطه هست که اگه همچین چیزی میشد زندگیمونو سیاه میکرد جدا از اون اتاقش قفل داره فقط خودش باز میکنه 

وقتایی که من اتاقم بلند بلند گریه میکنه نفرینم میکنه غذا دارو نمیخوره به خودش اسیب میزنه اونه نمیرم ...

🫥🫥🫥🫥بسم الله

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

خواهر من انقدری سلیطه هست که اگه همچین چیزی میشد زندگیمونو سیاه میکرد جدا از اون اتاقش قفل داره فقط ...

نمیشه خیلی احساسی باهاش برخورد کنی جلوش گریه کنی و بگی ما جز هم کسیو نداریم و ...حرفای خواهرانه 

یا وعده پول بدی بگی هرشب بمونم پنجاه تومن بهت میدم 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐