✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زده ترک داره همه چیش ذکرشده ویکی ازجاهای معتبره مرکز کارشناسیه
ببینید اگه چیزایی که بابتش شکایت شده از شما داخل برگه کارشناسی قید شده از قبل و طرف هم خونده باشه یعنی همون خریدار موقع معامله خودرو پس مقصر دیگه شما نیستید
ببینید اگه چیزایی که بابتش شکایت شده از شما داخل برگه کارشناسی قید شده از قبل و طرف هم خونده باشه ...
قید شده فقط چیزی ک شاکی بود میگه کمک هات باید درست میشده ک توگفتی درسته ومن بردم گفتن کمک نداره ماشین خب چیزای فنی ک ب من مربوط نیست باید میبرد مکانیک قبل خرید
قید شده فقط چیزی ک شاکی بود میگه کمک هات باید درست میشده ک توگفتی درسته ومن بردم گفتن کمک نداره ماشی ...
تو برگه باید همش قید میشده
وقتی کارشناسی میشه خودرو ... رنگ شدگی تصادف ضربه تعویضی . خوردگی . فنی موتور ، همه چی باید قید میشده که البته حرف شما هم درسته نباید حالا به همون برگه حتما متکی بود و باید مکانیک هم میبردن ماشینو ولی در هر صورت من میگم شما تقصیری ندارید
اره هم توآگهی گذاشتم هم دید منتهامیگه تو پیام دیوارگفتین شاسی سالم اینم برگشه
اگه این برگه رو دارید و به رویت رسیده کاری نمیتونه انجام بده ولی کاشکی توی قولنامه مینوشتید طبق برگه کارشناسی به رویت رسیده چون ی سری ها دارن از این راه کاسبی میکنن و خسارت هم تونستن بگیرن ایشال که همه چی ختم به خیر بشه براتون
آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره