2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شیش سال تمومش کردم🖤💫

177 بازدید | 17 پست

نسبت ب تاپیک قبلم

کلی باهاش صحبت کردم ک این راهش نیست این چالش نیست!برای اولین بار از خانوادش انتقاد کردم 

ولی اون چی گفت؟؟ک من لزومی نمیبینم تو روابط خانوادگیم دخالت کنی و...💔💫و در اخرم من اگه عرضه داشته باشم زن میگیرم نداشتم ت تنهاییم وقت میگذرونم تو ب فکر خودت باش🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو خداروشکر کن باهاش نرفتی زیر یه سقفدیر متوجه شدی ولی تا همینجاشم جای شکرش باقیهفعلا تنهاباش خودتو ...

خیلی واسم جالب بود ک گفت

ممنونم ازت ولی اون مادرمه

ت زنمم باشی حق نداری بهش چیزی بگی فلان

و در اخرم ک خیلی محترمانه گفت برو پی کارت

2805
خیلی واسم جالب بود ک گفتممنونم ازت ولی اون مادرمهت زنمم باشی حق نداری بهش چیزی بگی فلانو در اخرم ک خ ...

مردا ۹۹ درصد همینن..رو خانواده و مخصوصا مادر حساسند...من ده ساله متاهلم شوهرم عالیه همه کار برام میکنه ولی اگهههه کوچکترین انتقاد از مادرش کنم تبدیل ب ی آدم غیر منطقی میشه و....شما الان ک زنش نشدی نباید ب رابطه با مامانش دخالت کنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مگه چی گفته بودی

هیچی گفتم ب خودت بیا ۳۰ سالته ولی همش دنبال خانوادتی درحالی که اونا همه خونه خریدن ماشین خریدن پیشرفت کردن ارتقا شغلی پیدا کردن تحصیل کردن ولی توووو چون همشششش درحال خرید و رفت و آمد پیش خانوادت و رسیدگی ب مهمون و مراسماتتون بودی هیچ جای پیشرفتی نذاشتی ازونجا برو یکم فاصله بگیر یکم پیشرفت کن

واسه اولین بار بعد ۶ سال

خستم کرده بود دیگه:)

مردا ۹۹ درصد همینن..رو خانواده و مخصوصا مادر حساسند...من ده ساله متاهلم شوهرم عالیه همه کار برام میک ...

اوکی من هنوز زنش نشدم درسته

ولی ۶ سال منو تو بلاتکلیفی قرار دادن.۶ سال منو حرص دادن.۶سال خون دل خوردن ۶ سال عذاب آزار ۶ سال اخلاقشو تحمل کردم 

من حق و حقوق نداشتم ینی تو این رابطه؟:)ب جهنم ک حساس بود روی مادرش

همون مادرش گند زده ب زندگیش

چ مادریه ک بهش میگیم بره خدمت میگه ن من بدون پسرم میمیرم.میگیم بزار بره ی جای خوب سرکار میگه ن پسرم اذیت میشه.میگیم بزار زن بگیره میگه نههههه خودم فقط میتونم ازش نگهداری کنم.چ مادریه ک میگه نرو سرکار بشین خونه آبجی هاتو ببر بیار

هیچی گفتم ب خودت بیا ۳۰ سالته ولی همش دنبال خانوادتی درحالی که اونا همه خونه خریدن ماشین خریدن پیشرف ...

حرف بدی نزدی

اگه ادم بود خودشو جمع میکرد قبل از اینکه تو بهش اینارو بگی

بهش برخورده که بی عرضسست ولش کن بزار تو جهالتش بمونه برا تو که بد نشد ایشالا یه ادمی که لیاقتته وارد زندگیت میشه اون باید فکر خودشو بکنه

اوکی من هنوز زنش نشدم درستهولی ۶ سال منو تو بلاتکلیفی قرار دادن.۶ سال منو حرص دادن.۶سال خون دل خوردن ...

خب ۶سال بلاتکلیف چرا موندی؟ خودتم مقصری..پسری ک بخادت همون سال اول میاد خاستگاری...من خودم باشوهرم دوس بودم ولی عمراااا براش ۶سال بلاتکلیف میموندم 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خیلی زیاده شیش سال الان چه حسی داری؟

میدونی من سختی زیاد کشیدم

یبار از جانب خانواده

یبار طلاق پدر مادرم

یبار بیماری خواهرم 

یبار مرگ نزدیک ترین و صمیمی ترین دوستم

یبار مشکلات خانوادگی

یبار سرطان پدرم

🙂💔حالام جدایی ازین...!

من انگار زاده شدم برای درد کشیدن:)

2809