2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

470 بازدید | 33 پست

شب و روز ندارم مثل سگ از اتاق عمل میترسم  از نوزاد میترسم.    این چه بدبختی بود از من شب خواب ندارم    حالم بهم میخوره. استرس شدید  این چه بلایی بود سرم آمد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وااااا نوزاد ترس داره؟ 

بوی عشق میدن بوی بهشت 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم خودت خواستی بچه دار بشی دیگ😕باید قبلش فکر همه چی رو بکنی ترس نداره ک ی عمله اصن هیچی نمیفهمی چون بیهوشی 

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

هرچی بترسی بدتر میشه

سعی کن خوب بخوری و خوب استراحت کنی

چون بچه بیاد تا سه چهار ماه خبری از خواب و خوراک درست حسابی نیست😍😄😍😄

مامانی مهربون از این فکرا نکن من توی شکمت تمام حس و افکارت رو میفهمم (( از طرف نی نی ))

در ضمن خداروهم شکر کن چون خیلی ها منتظرن خدا برای یکبارهم که شده طعم مادرشدن رو بهشون بچشونه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من ب شددددت فوبیای اتاق عمل داشتم، ب همین دلیل زایمان طبیعی رو ترجیح میدادم. ولی دیابتم کنترل نشد و سزارین شدم. 

ی تجربه عالی بود برا بچه اولم. اصلا ااا درد نکشیدم حتی همون چند ساعت اول، خیلی راحت بودم کلا. 

ولی دومی چون فاصلشون خیلی کم بود،بخیه هام یخورده اذیتم کردن. 

وااااا نوزاد ترس داره؟ بوی عشق میدن بوی بهشت

لحظه لحظه مادری شیرینه

درسته بی خوابی هست

غذا نخوردن درست حسابی هست

گوش درد

دل درد و ......

ولی بخدا همین ک توی بغلت میخوابه انگار دنیا رو میدن

عزیزم همه خانوما نزدیکای زایمانشون که میشه ترس رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر

ولی خواهر من که تو کل عمرش یدونه آمپول هم نمیزد طبیعی زایمان کرد میگفت اون لحظه انگار خدا بهت شهامت میده

دیگه سزارین هم بشی که هیچی نمیفهمی 

نوزادت رو هم که بغل بگیری عاشقش میشی 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
من ب شددددت فوبیای اتاق عمل داشتم، ب همین دلیل زایمان طبیعی رو ترجیح میدادم. ولی دیابتم کنترل نشد و ...

مثل من

وقتی بچم دو ماهه بود دوباره باردار شدم

نمیگم زایمان طبیعی راحت بود ولی ب سختی که بعضی مامانا میگن هم نبود

2810