2777
2789
عنوان

بچه های ک‌سزارین کردین توروخدا یکی بیاد راستشو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هردو عوارض داره من سز بودم مثلا تا ۶ ماه درد داشتم و رابراه خونریزی هنوزم بعد سالها یکطرف بخیه هام هرزگاهی میسوزه و ورزش سنگین کنم درد میکنه و خواهرم طبیعی بود افتادگی رحم پیدا کرد هردوشون عوارض دارن بسپار به دکترت به نظرم کدوم برات بهتره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

من راضی بودم از سزارینم.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من دو تا سزارین داشتم راضی هستم برگردم عقب بازم سزارین میشم

خواهرام ی دونه طبیعی راضی هستن

دوستم طبیعی اصلا راضی نیست هم افتادگی رحم و هم افتادگی مثانه پیدا کرده( البته به فاصله ۶ سال ۳ تا زایمان طبیعی داشت(

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بخدا عالیه سزارین من که خیلی راضی بودم خیلی خیلی خوب بود اینم ک میگن بلند شدن دفعه اول از تخت زجر اوره بخدا الکیه خیلی طبیعی و راحت فقط یکم کند راه میری تا دو روز

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

من سزارین شدم خیلی راحت بود بستگی به بدنت داره یکی چاق نباشی یکی زحمات زود جوش بخور استراحت کافی داشته باشی خوب استراحت کنی وسیله سنگین برنداری هرروز بری حموم من با اینکه بچم بعد به دنیا اومدن ۸روز بستری بود ولی اصلا اذیت نشدم برای کم خونیتم از متخصص خون مشورت بگیر

سز خوبه بعدش درد داره اونم روز اول تا بری دستشویی ی بار اونجا میمیری و زنده میشی بعد دیگه حله ولی ی ...

عه من فکر میکردم مشکلی داره که بی حسه .البه تقریبا یه ۵ سانتیش بی حسه و فشار روش بیاد بعضی وقتا درد داره

شما که دو قلو داری فکر کنم مجبوری  سزارین کنی .من بچه اولم طبیعی به دنیا اومد هم موقع زایمان خیلی اذیت شدم و هم بعدش تا ده روز نتونستم بشینم به خاطر بخیه هام .بچه دومم بریچ بود مجبور شدم سزارین کنم البته تقریبا خوشحال بودم که طبیعی به دنیا نمیاد چون خیلی میترسیدم از درد کشیدن .سزارین بهتر بود ولی بعدش که مجبور بودم از تخت بلند شم و هر بار که میخواستم برم دستشویی بلند شدنم سخت بود

من سر طبیعی خیلییییی زجر کشیدم ولی سزارین که شدم فرداش مرخص شدم رفتم به کارای خونم رسیدم هیچ دردیم ن ...

چجوری به کارهای خونه رسیدی روز بعدش؟من تا چند روز اول دستمو میگرفتن تا بتونم از تخت بلند شم 

عزیزم من زایمان نداشتم اما هشت ماهه باردارم انتخاب خودم طبیعیه به هرحال هر چیزی طبیعیش بهتره و از خط افتادن روی شکمم میترسم اما از سزارین نترس عمل بینی هم میگن خیلی خطرناکه مثل نقل و نبات زیاد شده عوارضشم ده برابر سزارین یا عمل پیکرتراشی بهرحال اسمش عمله و هر چیزی سختی و عوارض خودشو داره خودتو بسپار ب خدا