2777
2789

ما حول و هوش ۶ سال هست که باهم هستیم.دوسش دارم اون هم بشدت دوسم داره!متاسفانه من بچه ی طلاق هستم و غیر مذهبی...اما اونا مذهبی هستن!از نظر اخلاقی که چی بگم...مودیه!یبار خوبه یبار بد!ولی بجاش آدم متعهدیه!خوش قلبه ینی چیزی توی دلش نیست!اهل چشم چرونی و خاله زنک بازی نیستش...!خیانت ازش ندیدم!بهم احترام گذاشته همیشه...!خونه نداره.ماشین داره ی پرشیا...کارت پایان خدمت نداره!کار دولتی نداره.فوق دیپلمه...ی کار بخور نمیر آزاد از همین کاشی و سرامیک و نما و...!پول پیش برای اجاره خونه نداره.پول برای گرفتن عروسی هم نداره💔✨️ما باهم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم.من توی بازه سنی ۲۰...اون ۳۰ هستش.!من باکره نیستم.اما رابطه هم نداشتم...!این رو پزشک هم تایید کرده و من نامه دارم.از سر بچگی توی سن پایین و گوشی و فیلمو...این آقا هم اینو میدونه..هیچوقت هم از من درخواست رابطه نکرده!هیچوقتتتتت...!میدونم ک دوسم داره و توی این ۶ سال ثابت کرده.هستین بقیه اشو بزارم؟

غیر مذهبی با مذهبی سازگار نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

تا همینجا میگم ایشون شاید مرد خوبی باشه ولی هم کفو نیستید و از نظر اقتصادی خیلی عقبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بشدت میچسبه ب خانواده اش

ینی اولویت فقط و فقططط خانوادشه 

صبح پیش مادرش شب پیش مادرش غروب پیش مادرش همش دنبال خواهر و مادراشه ینی کافیه تایم خالی میدا کنه تا به خانواده اش اختصاص بده و خب این من رو بعد ۶ سال ناراحت میکنه که انگار وقتی برای من نداره

این علاقه بشدت افراطیه ب طوری ک برای انجام دادن کارای خواهر و مادرش حاضر شده بود یکسال سرکار نره

از طرفی میگم با این ازدواج گند زدم ب بخت خودم!

از طرفی پای ۶ سال رابطه و عمر و عشق من وسطه:)

2805

وضع مالیش جای بهتر شدن داره. بقیشم تا یه جایی قابل تحمله اما فاصله سنیتون زیاده

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تا همینجا میگم ایشون شاید مرد خوبی باشه ولی هم کفو نیستید و از نظر اقتصادی خیلی عقبه

واقعا ادم خوبیه 

ولی خب 

از لحاظ مالی ما میتونیم خونه رو ساپورت کنیم ینی ما بجز خونه خودمون ی خونه دیگه داریم ک خالی باشه سمت پدرم

ولی بقیه چیزارو💔💔

🥲💔ولی ما باهم خیلی اوکی ایمخانواده ها هم باهم خیلی خوبنحتی یکبار بخاطر لباسای من بهم‌چیزی نگفتن

نمیدونم عزیزم طبق صحبت شما گفتم

کسی ک مذهبی باشه واقعا خط قرمز های محکمی داره 

اینجوری نیست

خوشبخت باشی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
2809