2777
2789
عنوان

مامانای بچه های کلاس اولی بیان اینجا دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 376 پست
خانمها می تونید از کاردستی هاتون عکس بگیرید اینجا بزارید خوبه از تجربیات هم استفاده کنیم

برای ماچیزی نگفتن بسازین😯

فقط هرحرفی رونوشتن خودبچه هابااون یه نقاشی کشیدن😓

کتابی که اینجوری باشه وجود داره منظورم اینه سودوکو اشکال هندسی باشه؟؟؟ آخه من سودوکو اعداد دیدم فقط

نمیتوانم دنبالش نرفتم

فردا میخواهم برم

آخه کتاب پیشش داشت با حیوانات

شکلهای مختلف بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ماچیزی نگفتن بسازین😯 فقط هرحرفی رونوشتن خودبچه هابااون یه نقاشی کشیدن😓

ای بابا معلم مدرسه پسر من که همش از ما ایده می خواد میگه اینا با بچه کنکوری هیچ فرقی ندارن البت منم خوشم میاد از کاراش

دنیا اونقدرها جدی نیست   

دیروز از دخترم جامدادی با بطری اب و دلستر خواستن نمیدونم عکسشو چجوری بزارم

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
ای بابا معلم مدرسه پسر من که همش از ما ایده می خواد میگه اینا با بچه کنکوری هیچ فرقی ندارن البت منم ...

الان مدرسه پسرجاریم تکالیفشون بیشتره؛تکالیفی میده که ماماناهم نمیتونن حل کنن  روزاول هم ازبچه هاامتحان گرفته بودن  

واسه ماکه فعلاخبری ازاین چیزانیس

چه جالب.مدرسه پسرم قبل سلمان پشت ایستگاه اتوبوسه.مدیرشو می شناختیم و معلم کلاس اولش ۳۲ سال سابقه کلا ...

معلم مدرسه پسرم ۱۵ سال سابقه کار داره ولی رسمیه اموزش و پرورش 

البته پسر من هم خوندن بلده هم ریاضی تا صرب و بلده دستشم تو  نوشتن خیلی خوبه البتخ بیشتر بچه های کلاس اول امام رضا خوندن بلدن چون مهد امام رضا قرانیه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

سلام .منم پسر کلاس اولی دارم ...البته پسر بزرگ تر هم دارم برا کلاس اولش کلاغ سپید گرفته بودم ریاضی  وفارسی وعلوم تو خونه خودم باهاش کار میکردم خیلی خوب بود .برا املا هم گاج گرفته بودم ......ریاضی کلاغ سپید خیلی به درد میخوره

دیروز از دخترم جامدادی با بطری اب و دلستر خواستن نمیدونم عکسشو چجوری بزارم

عزیر کاری نداده بالای صفحه ارسال یه تصویر مستطیل هست اونو بزن میری تو گالری گوشیت

دنیا اونقدرها جدی نیست   
میگم میشه یه گروه ت ل گ رام بذاریم.اونجا راحتتره.اگه موافقین شماره بذارین 

بزارید اول همه جمع بشن بعد اینجا نی نی یار مخالفه تاپیک و تعطیل می کنخ نکنیم بهتره

دنیا اونقدرها جدی نیست