fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 عنوان دلم گرفته انگار دارم تیکه تیکه میشم 41 بازدید | 7 پست پی ام اس که هیچی نیست دربرابر احساس من چون من pmddدارماحساسات وحشتناک ناراحت کنندهدارم زجر میکشم دلم میخاد با یکی حرف بزنم احساساتمو بگم داد بزنم گریه کنم خسته شدم از این حالم 1403/06/13 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 کسی بوده که حالش خوب بشه راه حلی چیزی ندارین؟
fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 یه لحظه هرچی خوراکی هست دلم میخاد بخورم یه بار تهوع دارم یه بار عر میزنم باز دوباره محکم میشم مقاومت میکنم باز یه گوشه زل میزنم ساعت ها نمیتونم تکون بخورمهرچقد میخابم خوابم تموم نمیشه
میخک_قرمز عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 549 یه لحظه هرچی خوراکی هست دلم میخاد بخورم یه بار تهوع دارم یه بار عر میزنم باز دوباره محکم میشم مقاومت ... رفتی تراپی ؟
fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 زندگیم برام در بی اهمیت ترین زمان ممکنههیچی خوشحالم نمیکنه بغض تو گلومه پریود نمیشم چون همیشه نامنظم بودم و دیر به دیر میشمو این احساس رنج آور مدتها با من می مونه
fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 رفتی تراپی ؟ آره تا یکی دو روز خوبم باز همون احساس بهمغلبه میکنه و میگم هیشکی درد منو نمیفهمه خیلی زجر میکشم خیلی از درون آب میشم خودخوری و ساعت ها حرف چرت و پرت تو مغزم میچرخه هیچی به زبونم نمیاد ساکتم همه چی تو مغزمه
fatiiiiiiiimaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 811 حس میکنم درد بی درمونیه حس ناتوانی میکنم واقعا داره افسردم میکنهراه میرم بیرون باز میام ولو میشم همش خستم همش انگار کو کندم