2777
2789
عنوان

درد و دل مادر سه فرزندی

399 بازدید | 30 پست

پسرم ۴.۵ سالشه دخترم ۲.۵ و پسر کوچیکم ۲۷ روزشه 

جدای از اینکه بچه داری سخته. انقد به من تیکه میندازن انقدر خانواده خودم مادرم خصوصا منو سرزنش کرده که چرا بچه آوردی یعنی از دومین بچم شروع شد . اولی رو که هی میگفت بیار بعدا پشیمون میشی . دومی رو گفت چرا آوردی انقدر زود و اصلا یکی بسته و ... سومی هم که دیگه انقد حرف به من زد انقد ناراحتم کرد که نگو .. از اون طرف پدرم کلا البته از بچگیم اینطوری بود . کلا بهت این حسو میرسونه که تو عرضه هیچ کاریو نداری . دانش آموز بودم ۲۰ میشدم میگفت به درد نمیخوره فکر میکردم لوس میکنه اینجوری . الانم مامان شدم کلا مسخره میکنه که تو مامان خوبی نیستی . بچمو قضاوت میکنن و .. کل خانوادم مامان و بابا وخواهر و زن داداشم و خواهرم همه دکترا و پست دکترا دارن . همیشه هم بابام منو شرزنش میکرد چرا دکترا نخوندی . خانواده همسرم هم با اینکه از اول ازدواج من سر کار میرفتم ولی دورکاری . باز منو مسخره میکردن جلو فامیل که این بیکاره و دکتر نیست . اونا هم همه دکترن . به غیر از من و شوهرم این وسط که ارشد داریم .. 

عزیزم فقط اینو بدون شما تو آرزوهای من داری زندگی میکنیمنم بچم ۲۰ روزشه. وقصد دارم ۲تا دیگم بیارم ب حرف منفی  هیچ  کس گوش نکن  فردا ک پیر شدی وخونه بچه هات رفتی ولذت شو بردی اونایی ک کم بچه اند حسرت شما رو میخورن‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم عاشق بچم . کلا هم دیدگاه هام و تفکراتم با کل این سیستم فرق داره آدم هنری هستم نه درسی . در کل هم از اول دلم میخواست کامپیوتر بخونم و برنامه نویس بشم بابا م نزاشت گفت برو تجربی باید دکتر بشی منم از لجم دیگه درس نخوندم. 

حالا الان تو فکرشم برم دنبال علاقه ام . 

چرا باید باز به دل اینا برم دکترا بخونم. حداقل وقتمو بزارم برای علاقه چندین و چند ساله ام.

ولی میدونم الان ‌که تازه بچه سومم اومده اصلا نمیتونم. چون کمکم ندارم.

ولی تو رو خدا بیاین منو دلداری بدین یعنی میتونم یه روزی برم دنبال آرزوی خودم؟ بچه هام بزرگ بشن میتونم برم دنبال علاقه ام؟ میتونم از صفر شروع کنم؟ 🥲🥲

ول کن این حرفارو.مردم میتونن هر نظر و عقیده ای داشته باشن ولی این زندگی توئه.اینکه عمرت رو چجوری بگذرونی حق توئه.حتما فکر آیندشون رو کردی ک آوردی دیگه.

هرکیم هرچی گفت بگو نظرت برای خودت محترمه ولی حق نداری جلوی من بیانش کنی وسلام.

عزیزم فقط اینو بدون شما تو آرزوهای من داری زندگی میکنیمنم بچم ۲۰ روزشه. وقصد دارم ۲تا دیگم بیارم ب ح ...

چ نظری ک دادید خودخواهانس

پس اعصاب و رسیدگی به بچه و وضعیت مالی چی؟

باکارت ورق گذشته ایندتو میگم ایدی تلگرام@fati200030 رضایتتون انرژی مثبته برام خوشحالم میتونم کمکتون کنم

عزیزم دقیقا عییین منی ولی من این دوران و گذروندم و الان ماشاالله بچه هام بزرگ شدن بچه هات همسن اون موقع بچه های منن😍😍😍الان بزرگه میره سوم دومی میره اول کوچیکه هم سه سال و نه ماهشه🧿🧿🧿❤️❤️