melikal مدیر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 169 عنوان ب انگلیسی بنویسید برام ببعی😂 | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 21 پست اینجوریه Babaei?????? بدون تو دارم میمیرم نمیتونن اینا جاتو بگیرن (:💔 1403/06/13 | 17:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiknioooo عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3568 آره 🤣🤣🤣🤣به نظرم اسی صرف نظر کنه بهتره😂 اره دارک میشه🤣🤣🤣🤣 دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22934 Sell it to me که یعنی برام بفروشین آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ازبندرهاشده عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6195 Sell it to me که یعنی برام بفروشین اون اره . متن توی تاپیک رو منظورم بود 😉
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22934 اون اره . متن توی تاپیک رو منظورم بود 😉 چطوری انگلیسیش کردی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ازبندرهاشده عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6195 چطوری انگلیسیش کردی ؟ پایین عکس ببین نوشته انگلیسی فارسی. رو انگلیسی میزنم همه چی زبانش عوض میشه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22934 پایین عکس ببین نوشته انگلیسی فارسی. رو انگلیسی میزنم همه چی زبانش عوض میشه ایول مررررسی اینقدر قشنگ توضیح دادی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞