2777
2789

چجوری هستش حتی دیدم طرف ترم ۵ مکانیکه پسره میدونه یوی از دخترای ترم ۳ معماری اخلاقاش چیو ترمای قبل چیکارا کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پسرای کل دانشگاه باهم در ارتباطن و یه سری دختر خیلی آویزون وجود دارن که کل دوستاشونو لو میدن

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
چرت و پرت خیلیا پشت سر بقیه حرف میزنن اونم ب دروغ

افرین یکی از دوستای ما بدون اینکه خبر داشته باشه ۳ تا رل داشت

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
خدایی چطور میشه مصلا میبینم فلان پسر با اون یکی رفیقه😐

پسرن دیگه تو راهرو که میشینن با هرکی رد میشع رفیق میشن اصلا یه اوضاع خیطیه وای به حال دخترا که باهاشون می‌گردن نمیدونن چقد حرف پشت سرشونه 

واکنش رفیقت چی بود

تکذیب کرد و انصراف