2777
2789
عنوان

کسی بوده ماه اخر بارداری و قهر بره خونه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست
نه خدا نکنه بگیرنش دردسرش واسه توعه انشاالله میاد

اگه نبود تا حالا اومده بود درسته دردسر م بیشتر میشه مامانش اذیت می کنه و... بودنشم سودی ندارد دو ساله التماس می کنم برو دکتر برا هپاتیت نمیره امروز بمیر فردا بمیرع 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بعد دو روز اوومد مگه میگه کجا بودم ؟ اصلا با هم حرف نمیزنم فکر کنم دو سه هفته ست بگو ذره ای اهمی ...

دقیقا همه معتادا عینه همن من فکر میکنم مصرفش رفته بالا واسه همین 

دقیقا همه معتادا عینه همن من فکر میکنم مصرفش رفته بالا واسه همین

مصرفش که بی نهایت بالاست شب و روز پاش نشسته در حال مصرف نمیدونم پولشو از کجا میاره بعد ی نون برا خودمون نمیاره . شوهرت نیمد دنبالت خانوادش چی ؟

مصرفش که بی نهایت بالاست شب و روز پاش نشسته در حال مصرف نمیدونم پولشو از کجا میاره بعد ی نون برا خود ...

نه بابا اصلا خبری نیست می‌دونستم قهر کنم نمیان یادته نامزد بودیم ۳ ماه گفتم قهر موندیم 

نه بابا اصلا خبری نیست می‌دونستم قهر کنم نمیان یادته نامزد بودیم ۳ ماه گفتم قهر موندیم

وای خدا دقیق عین خانواده شوهر منن منم سالهای اول قهر میرفتم شوهرم از خدا خواسته خبری نمیشد ی جور با پیام ی جنگی بحثی شروع میکردم بعد اخرش می گفت بیام دنبالت ؟ می گفتم اره و میومد خاک بر سرم

وای خدا دقیق عین خانواده شوهر منن منم سالهای اول قهر میرفتم شوهرم از خدا خواسته خبری نمیشد ی جور با ...

چقدر ما زنا بدبختیم آخه از دست این مردا چیکار کنیم حالا من گوشی هم ندارم پیام بدم چیکار کنم ؟روزی که گوشی زد شکست بهش گفتم آخه فرشو خراب کردی عرضه داری بخری که گوشی رم خراب میکنی گف اینو میشکنم دیگه نخرم هییییی

عجب نامردی مثل شوهر من . شوهر من که کلا قید همه چی زده به غیر مواددددددددد. خدا میدونه دو هفته لب به غذا هم نزدههههههههههههه میگم کاش تصادف کنه بمیره ما که جلو پدرش میمیره از مال پدرش محرومیم اقلا اینحور ی چی به ما برسه

ولش کن دیگه چاره ای نیست مواظب خودت باش ازش مریضی نگیری

الان ساعت نزدیک دواز ه باز نیمده دخترم زار زار براش گریه می‌کنه جگرم برا این بچه سوخت فحش دادم به ا که تقصیر ی بچه چیه