2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی اموزش پرورش

554 بازدید | 24 پست

خانما کسی اطلاع داره کی هست و منابع ازمون و کجا باید پیدا کنم؟؟ خواهش میکنم اگه میدونید جواب بدین خیلی واجب

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تروخدا به منم بگید اگه کانالی تو ایتا هست منابع میزاره معرفی کنید میگن تا دی ماه ازمون برگزار میشه

منم میخوام بخونم ولی نمیدونم منابع کجا پیدا کنم... 

بنظرتون امسال آخرین سال استخدامه یا بازم هست؟

والا اینجوری ک کمبود معلم هست بعید میدونم سال اخر باشه میگن امسال پذیرش خیلی زیاد هر سال خریت کردم ازمون ندادم اولین بار میخوام شرکت کنم نمیدونم چه کتابایی بخونم

والا اینجوری ک کمبود معلم هست بعید میدونم سال اخر باشه میگن امسال پذیرش خیلی زیاد هر سال خریت کردم ا ...

منم تا حالا امتحان ندادم بقول شما خریت کردم.امسال میخام شرکت کنم باردارم دی میتونم کتبی رو برم میترسم مصاحبه بیفته برام موقع زایمان.منابع گوگل سرچ کن هست .اما میگن ممکنه عوض بشه چون وزیر عوض شده 

منم تا حالا امتحان ندادم بقول شما خریت کردم.امسال میخام شرکت کنم باردارم دی میتونم کتبی رو برم میترس ...

گوگل زدم بدتر گیج شدم. امسال دیدم خیلی از فامیل قبول شدن خیلی حرص خوردم چرا تا حالا شرکت نکردم.. 

منم تا حالا امتحان ندادم بقول شما خریت کردم.امسال میخام شرکت کنم باردارم دی میتونم کتبی رو برم میترس ...

بعید مبدونم مصاحبه انقد زود باشه امسال هم ثبت نام تا ازمون 3 ماه فاصله داشت 

گوگل زدم بدتر گیج شدم. امسال دیدم خیلی از فامیل قبول شدن خیلی حرص خوردم چرا تا حالا شرکت نکردم..

اره امسال فامیل ما هم قبول شد .اون بعد من لیسانس گرفته من دوازده ساله لیسانس گرفتم هیچ جا استخدامی شرکت نکردم خیر سرم.خیلی اشتباه کردم تازه من ۳۵سالمه

اره امسال فامیل ما هم قبول شد .اون بعد من لیسانس گرفته من دوازده ساله لیسانس گرفتم هیچ جا استخدامی ش ...

منم 10 سال لیسانس گرفتم 33 سالم  انقد درگبر بچه شدم خودم یادم رفت ولی افسرده شدم تو خونه و دوس دارم مستقل بشم.. انشالله ک قبول بشیم هر دومون

خدا کنه دی امتحان هست مصاحبه بعد از عید باشه .اونطوری میتونم برم

اره حتما شانس ت امتحان کن من پشیمونم بخاطر بچه گذشتم..

منم 10 سال لیسانس گرفتم 33 سالم انقد درگبر بچه شدم خودم یادم رفت ولی افسرده شدم تو خونه و دوس دارم ...

دقیقن منم درگیر روزمرگی وبچه اولم شدم.اوایل هم شوهرم مخالفت میکرد .یه ساله راضی شده من هم میخام ارشد بخونم هم استخدامی .باردارم هستم .ایشالا که بتونیم.خیلی حس بدیه بی کار بودن بعد از این همه درس خوندن

دقیقن منم درگیر روزمرگی وبچه اولم شدم.اوایل هم شوهرم مخالفت میکرد .یه ساله راضی شده من هم میخام ارشد ...

حالا ک خوبه بچه ک بزرگ بشه حس پوچی پیدا میکنی برای اون همه درس ک خوندی و تلاش هات الکی بوده