2777
2789
عنوان

حس ششم بیاید

78 بازدید | 9 پست

کسانی که واقعا حس ششم قوی دارن لطف کننن بیان .

لطفا اول بگین که من اسمم چیه اسم عشقم چیه یا بگید رنگ لباسم چیه ؟ ک مطمعن بشم . بعد لطف کنید بگید حسش ب من چیه توی تایپک اولم گفتم جریان رو . 

بگین راهنمایی کنید :)))))

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

دوستانی ک تک نیت یا احساسی میگیرن لطف کنید تورو خدا برام بگیرید خدا خیرتون بده

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ کسی بود منو هم لایک کن💗🙁

باشه گلم

2804

بذار جن بفرستم  واقعا پیچیده گفتی😂

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

بذار جن بفرستم واقعا پیچیده گفتی😂

واقعا حالم درست نیست دارم روانی میشم 

واقعا حالم درست نیست دارم روانی میشم

ان شاءالله به زودی زود حال دلت عالی بشه الهی آمین😢💚 

معذرت میخوام.

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

ان شاءالله به زودی زود حال دلت عالی بشه الهی آمین😢💚 معذرت میخوام.

فدانشم

عکس باسنت و دادی به اون دو تا پسر؟؟بعد تو میدونستی اون دو تا پسر و عشقت میشناسه چرا باهاشون حرف زدی آخه؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عکس باسنت و دادی به اون دو تا پسر؟؟بعد تو میدونستی اون دو تا پسر و عشقت میشناسه چرا باهاشون حرف زدی ...

نهمه عکس باز دادم 

یعنی ی لباس تنم بود بخش سینه هاش باز بود 

بعد یکی‌دیگم بود ۲ ‌‌۳ تا دونه بودن ک با سو تی ن بودن