2777
2789
عنوان

حس ششم بیاید

78 بازدید | 9 پست

کسانی که واقعا حس ششم قوی دارن لطف کننن بیان .

لطفا اول بگین که من اسمم چیه اسم عشقم چیه یا بگید رنگ لباسم چیه ؟ ک مطمعن بشم . بعد لطف کنید بگید حسش ب من چیه توی تایپک اولم گفتم جریان رو . 

بگین راهنمایی کنید :)))))

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

دوستانی ک تک نیت یا احساسی میگیرن لطف کنید تورو خدا برام بگیرید خدا خیرتون بده

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ کسی بود منو هم لایک کن💗🙁

باشه گلم

2805

بذار جن بفرستم  واقعا پیچیده گفتی😂

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

بذار جن بفرستم واقعا پیچیده گفتی😂

واقعا حالم درست نیست دارم روانی میشم 

واقعا حالم درست نیست دارم روانی میشم

ان شاءالله به زودی زود حال دلت عالی بشه الهی آمین😢💚 

معذرت میخوام.

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

ان شاءالله به زودی زود حال دلت عالی بشه الهی آمین😢💚 معذرت میخوام.

فدانشم

عکس باسنت و دادی به اون دو تا پسر؟؟بعد تو میدونستی اون دو تا پسر و عشقت میشناسه چرا باهاشون حرف زدی آخه؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عکس باسنت و دادی به اون دو تا پسر؟؟بعد تو میدونستی اون دو تا پسر و عشقت میشناسه چرا باهاشون حرف زدی ...

نهمه عکس باز دادم 

یعنی ی لباس تنم بود بخش سینه هاش باز بود 

بعد یکی‌دیگم بود ۲ ‌‌۳ تا دونه بودن ک با سو تی ن بودن