2777
2789
عنوان

بچم دو سالشه هنوز حرف نمیزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست

نصف پیامها گفتن فلان ماده غذایی نده نصف گفتن منتظر باش خوب میشه ولی همه اینها غلطه عزیزم ببر گفتار درمان کار بلد راهنمایی میکنن هر چی زودتر رسیدگی کنی کارت راحت تره

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

نگران نباش عزیزم پسر منم همینطوری بود ۳ سالش شده بود حرف نمیزد نزدیک چهار سال که شد یه دفعه افتاد به حرف انگار تو این مدت همرو داشته ضبط میکرده حتی قبلش دو جلسه برده بودم گفتار درمانی خیلی نگران بودم ولی بعدش یه دفعه افتاد به حرف الانم کلاس ششم خیلی هم باهوش خدارو شکر دو سال ترکیه بودیم ترکی استانبولی هم کامل بلد چون اونجا دو سال مدرسه رفته اینارو گفتم که بگم هیچ نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر که چندتا کلمه رو بیان میکنه

ببین از گوشی و تلوزیون فاصله بده

براش داستان زیاد تعریف کن باهاش خیلی صحبت کن به چالش بکش 

بازی کن

خیلی باید براش وقت بذاری با بچه های هم سن و سالش هم زیاد بازی کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مام میگیم بهش میگه نه یه جای حرفه ای بردم دکتراش فلانن😑هیچیییی نمیگه اومد خونه ما من بستنی و گذاشتم فریزر میکوبید به در فریزر میزد تو سر خودش تازه بادم افتاد بستنی میخواست بچه😂😂هرچی گفتم بگو اسمش چیه رفت بخورع

پسر من 4سالگی تونست حرفی بزنه ک ماها بفهمیم الان خیلی خوب شده درعوض بچه یکی از اشناها 2سال نشده بود شعر میگفت  چرا عجله دارین بچه ها باهم فرق دارن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
پسر من 4سالگی تونست حرفی بزنه ک ماها بفهمیم الان خیلی خوب شده درعوض بچه یکی از اشناها 2سال نشده بود ...

پسر منم دوسال نشده بود شعر میگف الان دوسالشه مث آدم بزرگ حرف میزنن ولی بچه دوستم سه سالشه هیچی نمیگ گفتاردرمانی هم گفته مشکلی نداره پسرش بچه با بچه فرق دارن اصلا نمیشه مقایسه کرد ولی سه سالگی ب بعد بنظرم باید پیگیر شد 

خب خداروشکر که چندتا کلمه رو بیان میکنهببین از گوشی و تلوزیون فاصله بدهبراش داستان زیاد تعریف کن باه ...

شما اطلاعاتی در این مورد دارین ؟

برادرزادم ابان میشه سه سالش 

من که نشنیدم ازش ولی زنداداشم میگه چند بار گفته مامان بابا اب 

ولی مدتیه همینارو هم نمیگه .من که خیلی نگرانشم ولی چیزی نمیگم نکنه ناراحت بشن 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
شما اطلاعاتی در این مورد دارین ؟برادرزادم ابان میشه سه سالش من که نشنیدم ازش ولی زنداداشم میگه چند ب ...

اول باید شنوایی بررسی بشه اگه سالم بود شروع کنید آوا کار کردن باهاش

مثلا آآآآآآ بگید تکرار کنه بعد أأأأ یا مثلا ب ب ب ب بعد بگید آآآآب 

اینجوری کم کم یاد میگیره

ولی باید حین بازی اموزش داده بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول باید شنوایی بررسی بشه اگه سالم بود شروع کنید آوا کار کردن باهاشمثلا آآآآآآ بگید تکرار کنه بعد أأ ...

اره میشنوه 

مادرش که میگه باهاش کار میکنم

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍