2777
2789
عنوان

دارم حلوا هم میزنم 😭😭 بیاین دعاتون کنم حاجت دارها🥺❤

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 140 پست
افسانهدوسش دارم دوسم دارع خوبم هس لطفا دعا کن خانوادم از خر شیطون بیان پایین راضی شن

چشم عزیزم

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهه ام. منم دعا کن خدا به خودم و خانواده ام و دخترم سلامتی و عاقبت بخیری و دل خوش بده. خواهرم با یه آدم خوب هرچه زودتر ازدواج کنه و خوشبخت و عاقبت بخیر بشه و خدا بهش فرزندان صالح و سالم بده. خونمون زودتر فروش بره و بتونیم یه خونه خوب اونجایی که دوست داریم بخریم و توش دل شاد و سلامتی داشته باشیم.

برات ۱۴ تا صلوات میفرستم ان شاالله حاجت روا بشی❤️

برای حاجت روا شدن منم لطفا دعاکن گلم

خداگرفتاریهای شماروهم به ابروی امام رضا برطرف کنه ایشالله

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

غزل دعا کن برام 🥹🥲🥺

چشم جانم

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم دعا کن که دلم خیلی شکسته

شاید قسمت بشه منم فردا امام رضا باشم دعات میکنم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
میشه دعام کنی احتیاج دارم نازنینم

چشم جانم

سلام عه شماییدستاره ام درباره بیماریم صحبت کردیمبه نیت شفا من و مادرمم هم بزن عزیز جان

چشم جانم 🥺❤

2810