2777
2789

روابط نیاز به مراقبت محبت و همدلی داره شما اگه تو بارداری و بعد زایمان  همش متوجه خودت باشی مراقب نیاز های هن

همسرت نباشی و ازش فقط انتظار داشته باشی روابطتوتوسرد و بی روح می شه و اونم اگه خدا نکرده چیزی بشه ممکنه تا پای خیانت پیش بره چون این خلا رد تو در دون ایجاد کردی ولی اگر مراقبت و محبت دلشته باشی بچه وسیله ایی هست که زن و مرد رو به هم نزدیک تر کنه. 

ما سابقم همچین عاشق معشوق نبودیم الان دیگه فقط هم خونه ایم😒رسما از همه چی خودشو کشیده کنار عین پسر ...

تازه زایمان کردی؟اولش یکم سخته تا آدم با شرایط جدید کنار بیاد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بچه بهتر شد خیلی 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اولش ک بچه دنیا میاد واقعا شرایط فرق میکنه من بچهام پشت سر هم بودن بعد دومی واقعا همه چی سختم بود حتی رابطه ولی خب سعی می‌کردم تا جایی ک میتونم کم نذارم و همسرم هم هیچوقت به روم نیاورد الان دیگه بزرگتر شدن اولویت فقط همسرمه،به قول اون دوستمون واقعا یه تار موشو با بچهام عوض نمیکنم چوم واقعا همسره که واسه آدم میمونه

یقین دارم که بهترین روزا میان  
چجوری مثلا😍

آدم با بچه‌دار شدن قلبش بزرگ میشه قبلا فقط فکر راضی کردن هم بودیم ولی بعدش یه هدف مشترک جدید پیدا کردیم از خودمون میزدیم تا دل بچه شاد بشه همراه سه تا بچه‌مون خودمون و عشقمون رشد کرد و قد کشید الان ۱۵ سال میگذره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

تو بارداری به شدت کمک می‌کرد و مراقب بود،خیلی هوامو داشت،بعد از به دنیا اومدن بچه تو نگهداریش کمک زیاد می‌کرد از وفتی پدر شد تلاشش برای زندگی بیشتر شد،زندگی قشنگ تر شد،خیلی مراقب رابطه بین هر سه تامون هست،کلا آدم کار بلدیه تو روابط بین خودمون و بلده با دخترم هم چطور رفتار کنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

ما خیلی عاشق هم بودیم و هستیم 

من اینایی بودم که همش دور شوهرم میچرخیدم بغلش میکردم 

از وقتی باردار شدم ویار شدید دارم نمیذارم سمتم بیاد 

شوهرم به شوخی  میگه ببین بچه ها چطور بین پدر ومادراشون فاصله میندازن 😂

شوهرم دختر دوست داره میگه منکه میدونم این بچه پسره چون از الان داره حرص منو در میاره 😂🤣

البته اینا همش شوخیه بچه خیر و برکت و شادیه برای زندگی 

به نظرم زن و شوهر باید بتونن رابطه شونو مدیریت کنن اینطوری مشکلی پیش نمیاد 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه زایمان کردی؟اولش یکم سخته تا آدم با شرایط جدید کنار بیاد.

کلا از وقتی زایمان کردم انگار اون زاییده یک جوری خودشو لوس میکنه ی جوری بد خلقه و بهونه میگیره ک نگو

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2810